DOLAR 32,3711 0.14%
EURO 35,0102 -0.23%
ALTIN 2.325,070,26
BITCOIN %
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şampiyonluğun mimarları Hatayspor’dan ayrıldı

Şampiyonluğun mimarları Hatayspor’dan ayrıldı

ABONE OL
4 Haziran 2021 10:59
Şampiyonluğun mimarları Hatayspor’dan ayrıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig Takımlarından Atakaş Hatayspor’da, Akın Alkan, Mesut Çaytemel ve Yusuf Abdioğlu bordo-beyazlı kulüpten ayrıldı. Takımın şampiyonluğunda katkıları olan deneyimli futbolcular, sözleşmelerinin sona ermesiyle Bordo-Beyazlı kulübe veda ettiler.

ALTIN ELDİVEN HATAYSPOR’DAN AYRILDI!

Hatayspor’un kaptanlarından olan ve kulübün Süper Lige yükselmesinde büyük katkısı olan kaleci Akın Alkan, takımdan ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takım kaptanlarımızdan Akın Alkan ile sözleşmemiz sona ermiştir. Takımımızın kazandığı şampiyonluklarda büyük emeği olan, formamızı gururla taşıyan kaptanımız Akın Alkan’a teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

KAPTAN ÇAYTEMEL, HATAYSPOR’DAN AYRILDI!

Hatayspor’un kaptanlarından olan ve 2. Ligden Süper Lige kadar yıllardır Bordo-Beyazlı formayı terleten Mesut Çaytemel, Hatayspor’dan ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Takım kaptanımız Mesut Çaytemel ile sözleşmemiz sona ermiştir. Takımımızın kazandığı şampiyonluklarda büyük emeği olan, bordo beyaz formamızı gururla taşıyan kaptanımız Mesut Çaytemel’e emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

YUSUF ABDİOĞLU, HATAYSPOR’DAN AYRILDI

Hatayspor’un Süper Lige yükselmesinde emekleri olan başarılı futbolcu Yusuf Abdioğlu, Hatayspor’dan ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Yusuf Abdioğlu ile sözleşmemiz sona ermiştir. Takımımızın kazandığı şampiyonlukta büyük emeği olan, bordo beyaz formamızı gururla taşıyan futbolcumuz Yusuf Abdioğlu’na emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde sonsuz başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.