DOLAR 32,5130 0.19%
EURO 34,8580 0.35%
ALTIN 2.487,031,02
BITCOIN 1994262-3,31%
Hatay
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Sanatçıların Gecesi Bir Başka Güzel Olur

Sanatçıların Gecesi Bir Başka Güzel Olur

ABONE OL
15 Mart 2022 14:05
Sanatçıların Gecesi Bir Başka Güzel Olur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu çatısı altında faaliyet gösteren müzisyen ve sanatçılar geleneksel olarak düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya geldiler.

Antakya Kuzeytepe Nuri Restaurant ‘ta düzenlenen geleneksel dayanışma yemeğine Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Nazife Tatlı Domnik, Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun, Tsm müzisyen ve sanatçılarının yanı sıra müzik sever misafirlerde katılım gösterdi.

DOMNİK; BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gecenin açılış konuşmasını yapan Türk Sanat Müziği Korosu’nun başarılı şefi Nazife Tatlı Domnik, TSM Korosu olarak uzun yıllardır Sanat müziğini sevdirmek ve daha geniş kitlelere yaymak adına özveri ile çalıştıklarını dikkat çekerek, “Koromuz geçmişten günümüze çok büyük başarılara imza attı.

Koromuzda yer alan her yaş ve meslekten arkadaşlarımız ile severek ve gönüllü olarak çalışıyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz konserler ile sanat sever dostlarımızın ruhlarına dokunuyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen koromuz önümüzde ki süreçte daha büyük başarılara imza atacak. Konserlerimiz ile sanat sever halkımıza kaliteli müzik ziyaretleri çekmeye devam edeceğiz. TSM Korosu olarak düzenlediğimiz zevki sefa temalı bu dayanışma yemeğimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi. Hatay’ın yetiştirdiği başarılı sanat insanı Nazife Tatlı Domnik’in şef olarak görev yaptığı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu, dayanışma yemeğinde muhteşem bir konser verdi.

Koro halinde söylenen şarkıların yanı sıra tek tek sahne alan solistler de sevilen eserlerini seslendirecek geceye renk kattılar. Amatör bir ruh ile çalışan ama profesyonel bir sanat çalışması yapan TSM Korosu ‘nun dayanışma yemeği bir anda muhteşem bir konser alanına döndü. Sazlı sözlü felekten bir gece çalan TSM Korosu mensupları ve davetliler oyun oynayarak, dans ederek ve halay çekerek gönüllerince eğlendiler. Koro Şefi Nazife Tatlı Domnik, Mayıs ayı içinde geniş kapsamlı bir başka dayanışma gecesi daha düzenleyeceklerini ifade etti. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.