DOLAR 32,5773 0.28%
EURO 34,7384 -0.07%
ALTIN 2.486,360,09
BITCOIN 20515033,30%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

Sandık, Elektrik Akımına Kapılacak

ABONE OL
26 Şubat 2022 14:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde herkes aynı konudan mustarip, malumunuz elektrik faturaları. Hayatımızda görmediğimiz şahit olmadığımız rakamlarla karşılaşıyoruz,  neredeyse bin liranın altında elektrik faturası yok. Herkes dalıp dalıp bakıyor faturaya herkes kara kara düşünüyor. 

Kimisi kredi çekiyor kimisi iş yerini kapatıyor gelen yüksek rakamlar yüzünden. Artan ve gözle görülen tüm bu faturaları siyasetçiler görmüyor mu? Vatandaşın sıkıntılarını, şikayetlerini duymuyor mu? İş yeri dışında normal meskenlere gelen faturalar ne peki? İnsanlar nasıl ödeyecek nasıl yaşayacak nasıl geçinecek umurunda değil mi siyasetçilerin. Kimsenin aklına gelmiyor mu oturup orta yolu bulmak. İktidar, muhalefet işin ciddiyetinde değil mi daha neyi bekliyorsunuz efendiler.

Tabi sizlerin tuzunuz kuru değil mi? Vatandaş kimlerin umurunda fatura yüksek gelmiş, ödeyememiş kredi çekmiş o ay ne yemiş ne içmiş kimin umurunda? Kimse kusura bakmasın yarın en yakın seçimde bunun karşılığını alacaksınız hiç şüphesiz bu halk zor zamanlarında kim yanında durdu kim karşısında, kim sesini duydu kim kulak kapadı, her şeyi analiz ediyor o yüksek faturalara bakarken nasıl ödeyeceğini düşünürken her şeyi analiz edip öyle verecek oyunu sandık başında.

En yakın seçimde sandıklar elektrik akımına kapılacak, o sandıklarda elektrik çarpacak sizleri, o zaman anlayacaksınız ama geç olacak. Siyaseti bırakın vatandaşın derdine çare bulun, aranızda ki çatışma karın doyurmuyor faturaları ödemiyor bunun farkına varın artık, vatandaşta yemiyor bu gereksiz şovlarınızı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.