DOLAR 32,5773 0.28%
EURO 34,7384 -0.07%
ALTIN 2.486,360,09
BITCOIN 20515033,30%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
SARIGÜL’DEN HATAY ÇIKARMASI!

SARIGÜL’DEN HATAY ÇIKARMASI!

ABONE OL
5 Ağustos 2021 12:15
SARIGÜL’DEN HATAY ÇIKARMASI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Hatay’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Sarıgül, 4 gün önce Habib-i Neccar Dağı eteklerindeki çıkan ve kontrol altına alınan yangın bölgesinde incelemede bulundu. Daha sonra, tarihi Uzun Çarşı’da esnafla bir araya gelen Sarıgül, Hatay Gazeteciler Cemiyetine de ziyaret gerçekleştirdi.

“YANGIN KONUSUNDAKİ BİLGİ KİRLİLİĞİNİ DOĞRU BULMUYORUZ”

HGC binasında konuşan Sarıgül, “Türkiye Değişim Partisi olarak sorumluluğumuzun bilinci içerisindeyiz. ‘Yangın şu şekilde çıktı, bu şekilde çıktı’ diye bilgi kirliliği yapılmasını asla doğru bulmayız. Şu anda ciğerlerimiz yanıyor, o yangını söndürmek için nasıl çaba sarf ettiklerini biliyorum. Orman çalışanlarımıza ve emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Yangınlarda hayatını kaybeden orman çalışanı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bir kez daha bu yaraları sarması için el birliğiyle çalışma yapmamız gerektiğine inanıyorum. Hatay’ımız başta olmak üzere Türkiye’mizin her noktasındaki yangınların söndürülmesinde büyük seferberlik gösteren ve gecesini gündüzüne kadar tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sarıgül, partisinin il binasını da ziyaret edip partililerle buluştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.