DOLAR 32,3956 0.2%
EURO 35,0745 -0.14%
ALTIN 2.323,530,17
BITCOIN 22972922,26%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Satranç Turnuvası’na Yoğun Katılım

Satranç Turnuvası’na Yoğun Katılım

ABONE OL
24 Mayıs 2022 17:08
Satranç Turnuvası’na Yoğun Katılım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve Ekin Koleji Genel Müdürü David Çağan’ın açılış hamlesiyle başlayan “Ekin Koleji 19 Mayıs Gençlik Satranç Turnuvası” tamamlandı.

Turnuvanın ödül töreni Ekin Koleji Genel Müdürü David Çağan’ın açılış konuşması ile başladı. Her kategoride derece yapan sporculara madalyaları, belgeleri ve ödülleri Ekin Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Karasu, Ali Ünal, David Çağan ve hakemler tarafından verildi. Turnuva Türkiye Satranç Federasyonu İl Hakem Kurulu As Başkanı Yadigar Perçin ve İl Hakem Kurulu Üyesi Aslan Gürdaş’a plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN KİŞİSEL GELİŞİMLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Turnuvanın Açılış konuşmasını yapan Ekin Koleji Genel Müdürü David Çağan, “Ekin Koleji olarak öğrencilerimize kişisel gelişimlerinin bir parçası olan sporu sevdirip hayatlarının bir parçası olması konusunda onları hep teşvik ediyoruz. Okulumuzun sahip olduğu fiziksel olanaklar ile yüzmeden futbola, basketboldan jimnastiğe, voleyboldan satranca kadar daha birçok sporu hakkıyla yapabilme olanağına sahibiz. Okulumuzun zengin akademik, kültürel ve spor olanaklarından daha fazla çocuğun faydalanabilmesi için çocuklarımıza birçok burs olanağı sunmaktayız. Ekin Kolejinin Satranç Turnuvasına katılıp katılım belgesi alan her sporcumuza okulumuz % 25 Eğitim Bursu verecektir. Derece alan sporcularımız da % 60 Kadar Eğitim Bursu alabilme olanağını elde etmişlerdir. Hatay Satranç Federasyonuna, değerli hakemlerimize, turnuvamızın başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayan bütün teknik ekibe huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum.”dedi.

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM

“Sporcular ile iki gün boyunca burada bizlerle beraber olan velilere göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Eğitime, sanata, spora yapılan yatırımlar ve gösterilen özveriler mutlaka karşılığını fazlasıyla verecektir. Sevgili sporcular turnuvamıza göstermiş olduğunuz ilgi için sizlere  teşekkür ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.”ifadelerini kullandı. Erhan UNAY

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.