DOLAR 32,3782 0.16%
EURO 34,9963 -0.29%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 2260128-0,77%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SAVAŞA HAYIR!

SAVAŞA HAYIR!

ABONE OL
26 Şubat 2022 10:01
SAVAŞA HAYIR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatayspor Kadın Futbol Takımı, Rusya-Ukrayna savaşının bir an önce son bulmasını istediler. Pazar günü oynanacak olan Hatayspor-Amedspor maçı öncesi basına açık antrenman gerçekleştiren futbolcular, antrenman malzemeleriyle Ukrayna Bayrağını simgeleyerek ‘savaşa hayır’ mesajsı verdiler.

AKTAŞ: “İNŞALLAH BİR AN ÖNCE BARIŞ SAĞLANIR”

Takımda bulunan Belarus’lu oyuncuların Rusya-Ukrayna savaşından etkilendiklerini ifade eden Hatayspor Kadın Futbol Takımı Antrenörü İlknur Aktaş, “Takımımızda Belarus’lu oyuncularımız var, onlarla ilgili olarak umarız Rusya-Ukrayna savaşı son bulur. Savaş dünyanın hiçbir yerinde kabul edilemez bir şey. Umuyoruz bir önce barış sağlanır, tüm dünya bunun için seferber olur. Bütün dünya için barış diliyorum” diye konuştu. Hafta sonunda oynanacak olan Amedspor maçını kazanmak istediklerini de aktaran Akdaş, ligin ikinci yarısında farklı bir Hatayspor’un olacağını vurguladı.

ANASTASİYA: “İNŞALLAH BU SAVAŞ BİR AN ÖNCE SON BULUR”

Hatayspor Kadın Futbol Takımının Belarus’lu futbolcularından Anastasiya Kunitskaya, Amedspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş hakkında da açıklamalarda bulunan Anastasiya Kunitskaya, “Ukrayna’da durumlar çok kötü, biz Belarus’lu takım arkadaşlarımızla beraber durumu haberlerde takip ediyoruz ama yardım edemiyoruz. Ukranya’da arkadaşımız da var, akrabalarımız da var ve onları çok merak ediyoruz. İnşallah bu savaş bir an önce son bulur çünkü durumlar çok kötü, biz barış istiyoruz” şeklinde konuştu. Mehmet BAYRAK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.