DOLAR 32,5806 0.31%
EURO 34,8205 0.19%
ALTIN 2.500,790,67
BITCOIN 20952821,35%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

SAYIN CUMHURBAŞKANINA YÖNELTİLEN HAKARET! VE MİLLİ İRADENİN BENİMSEMEDİĞİ MENFİ MUHALEFET TARZI!

ABONE OL
26 Ocak 2022 12:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Yakın zamanda 14 Ocak tarihinde CHP’nin her türlü politikasının söylemlerini sanki bir gazetenin köşe yazısı anlayışında sunan Tele 1 ekranlarında, 84 milyonun çoğunluğunun gönlünü alarak, 20 yıldır girilen her seçimden başarı ile çıkan, milletin iradesinin tecelli ettiği sandıklarda, tüm olumsuz kampanyalara, girişimlere rağmen Cumhurbaşkanlığı’na seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a yönelik, ahlaktan, izandan, vicdandan, mesleki etikten uzak, hakaret içeren ifadelerle bir program gerçekleştirildiğini, tüm Türkiye, hatta dünya izledi.. Teessüflerini sundu.. Sunmaya da devam ediyor..
Bu program malumunuz Uğur Dündar’ın Moderatörlüğünde gerçekleşen bir programdı.
Program katılımcıları, CHP li Engin Özkoç, CHP li Aykut Erdoğdu ve söz konusu menfur habere  imza atan ismi hep olumsuz, yalan haberlerle, algı operasyonu söylemleriyle anılan Sedef KABAŞ idi.
Biz bu klasik menfi muhalefet tarzının, 70-80 senedir Hiç değişmediğine hep şahit olduk.
Yaşımız yetmesine rağmen,  yetmediği kısımları da okuduk, yaşayanlardan dinledik ve halen de bu millete, halkın gönlüne hitap etmeyen muhalefet tarzına, küfür ve hakaret içeren, sert dozajlı intikam almak istercesine, kısır, milletten kopuk, menfi muhalefet politikaları üretmeye devam ettiklerine, hep beraber şahitlik ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Maalesef!..
Tabii en kötüsü de, en üzüntülü kısmı da, hakaretle, küfürle muhalefet etmenin ifade özgürlüğünü sanmaları!
Biz aynı milletin iradesini bir türlü hazmedemeyen sıkıntılı zihniyetin, milletin oyuyla seçilmiş, sandıklarda milletin iradesi tecelli ettiği halde, Başbakanın ve çalışma arkadaşlarının bakanlarının idam edildiği, Turgut Özal’ın diktatör ilan edildiği zaman dilimlerini de gördük..
2002 yılından bu yana kadar, askeri vesayetlerden kurtarılan, % 15’lik seviyeden Yüzde 80 küsur seviyesine gelen savunma sanayisini,  sağlık alanında en sıkıntılı Pandemi döneminde dünyaya rüştünü ispat eden, milletine ve tüm dünyaya yardım eli uzatan, milletin sıkıntılı her anında hep yanında duran bir anlayışın mimarı ve Başkanlığını yapmıştır Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan..

Ve daha nice ulaşım alanından tutunda, daha nice satırların sığmayacağı sosyal, kültürel, ekonomik alanlarda, fakirin fukaranın yanında duran bir partiler üstü anlayış sergilendiğini hep beraber gördük ve halen de görmeye devam ediyoruz.

Ki tüm dünyada küresel anlamda sıkıntıların baş gösterdiği, dünya ülkelerinin hem de en üst seviyede görülen ülkelerin dahi ekonomilerinin daraldığını, enflasyonla, fiyat artışlarıyla boğuştuklarını, üretimin azalıp, tedarik zincirlerinin koptuğu, stokların azaldığını hep beraber okuyoruz, izliyoruz ve takip ediyoruz…

Peki, mevcut Ana muhalefet anlayışı, “Erken seçim”, “Tayyip Gitsin” vb. içi boş ve bir çözüm üretmeyen boş taleplerden başka bu aziz milletin, küresel anlamdaki sıkıntılarına Allah aşkına nasıl bir çözüm önerisinde bulunmuştur.. Bilen varsa lütfen beri gelsin!

Darbe girişimleriyle, gezi olaylarıyla, döviz manipülasyonlarıyla devamlı tehdit edilen kuru bir muhalefet anlayışına rağmen, milletine, ülkesine yönelik hizmetlere “Tam Bağımsız Güçlü bir Türkiye” olmak adına istikrarlı ve samimi bir şekilde, yerli ve milli ekibiyle, milletinden aldığı destekle devam eden bir iktidar ve bu iktidarın Genel Başkanı..

Peki, Muhalefet ne yapmıştır? Uzun yıllar vatandaşını, “Bidon kafalılar ya da göbeğini kaşıyan adamlar” diyerek küçümsemiş, kendilerine oy vermeyenlere öfkelenmiş ve hep asabi bir haleti ruhiye içinde olmuşlardır.  Hatta bir ötesine geçilmiş Ana muhalefet lideri, öğretmeni, memuru, çalışanları, çiftçiyi vs. memleketin asli unsuru insanını, parmak sallayarak tehditvari söylemlerle rahatsız etmiş ve mevcut iktidara oy vereceklerden hesap soracak kadar ileri gidildiğini, hep beraber kitle iletişim araçlarından izlemiştik.
Milletin oylarıyla seçilmiş olan Sayın Cumhurbaşkanına ve ona destek çıkan milletinin değerlerine muhalefet etmek, bence acziyetin ta kendisidir!
Muhalefet demek; yalan ve hakaret değildir,  muhalefet ahlaktan yoksun bir söylemle bel altı vurmak demek değildir, yapıcı, kendi insanına değer vererek, onları var sayarak, sıkıntılarına çözümler üreterek, saygı duyularakta yapılabilir görüşünde olanlardanım.   AK Parti teşkilatları olarak 81 vilayette eşzamanlı;  Cumhurbaşkanını hedef alan çirkinliği, antidemokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınamak adına; Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunmuştur
Milletini yok sayanları, milletin değerlerini önemsemeyenler i, seçimleri ve sistemleri gayri meşru ilan edenlerin,  “helalleşme” adı altında Yüce dinimiz İslam’ı “ortaçağ zihniyeti” gören bir muhalefet anlayışının, yapan değil, hep yıkmaya, bozmaya yönelik bir frenleme anlayışı ile hareket edenlerin, Türkiye’de iktidar olma şansının olmadığını düşünüyorum.
Hürmet ve muhabbetle,

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.