DOLAR 32,5899 0.22%
EURO 34,8402 0.48%
ALTIN 2.413,71-0,77
BITCOIN 21566570,17%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Seçim Şart

Seçim Şart

ABONE OL
31 Mayıs 2022 12:26
Seçim Şart
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Bundan 3-5 yıl önceki sokak yok. İnsanların ekonomik sorunları hat safhaya gelmiş. Çiftçinin, ticaret yapan insanın, memurun, asgari ücretlinin geçim şartları oldukça zorlaşmış. Bu şartlarda biz sokağı gezdiğimizde Van’da da aynı şekilde görüyoruz, Van’da insanlar bir seçim bekliyor. Bu seçimde hem Millet İttifakı’nın hem CHP’nin bundan önce aldığı oy oranlarına göre çok daha yüksek bekliyoruz. Çünkü insanlar özellikle ekonomik sorunlarla baş başa kalmışlar” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Türkiye’deki tüm CHP’li belediye başkanları, Van’da bir araya geldi.

Van’ın merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, açıklamalarda bulundu.

YAPTIĞIMIZ HER FAALİYETİ GENEL MERKEZİMİZLE PAYLAŞIYORUZ

“Bundan 3-5 yıl önceki sokak yok. İnsanların özellikle ekonomik sorunları hat safhaya gelmiş. Çiftçinin, ticaret yapan insanın, memurun, asgari ücretlinin geçim şartları oldukça zorlaşmış. Bu şartlarda biz sokağı gezdiğimizde Van’da da aynı şekilde görüyoruz, Van’da da insanlar bir seçim bekliyor. Seçimde hem Millet İttifakı’nın hem CHP’nin, bundan önce aldığı oy oranlarına göre çok daha yüksek bir oy bekliyoruz. Çünkü insanlar özellikle ekonomik sorunlarla baş başa kalmışlar. Elektrik faturasını, su faturasını, cep telefonunu ödemeyen o kadar insan var ki ve bununla birlikte icra dosyalar hiç bu kadar olmadığı kadar artmış.”

“Biz, yaptığımız her faaliyeti genel merkezimizle paylaşıyoruz, onlar da seçim zamanı bunu bütün toplumla paylaşacaklardır. Zaman zaman bizim önemli projelerimizin açılışını Sayın Genel Başkanımız her yere gidip bütün belediyelerde bu açılışlara destek veriyor. Biz hiç olmadığı kadar genel merkezle koordineli çalışıyoruz.” diye konuştu.

Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.