DOLAR 32,6011 0.38%
EURO 34,8797 0.4%
ALTIN 2.494,890,43
BITCOIN 21275695,94%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Seçkin, İlk Şiir Kitabını Çıkardı

Seçkin, İlk Şiir Kitabını Çıkardı

ABONE OL
30 Nisan 2022 14:12
Seçkin, İlk Şiir Kitabını Çıkardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Down Sendromlular ve Engelliler Derneği Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Eğitimci ve Yaşam Rehberi Neslihan Kabuncu Seçkin Epiphania (Işıma) adlı ilk şiir kitabını Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek’e takdim etti.

Epiphania (Işıma) adlı ilk şiir kitabını çıkaran Eğitimci Neslihan Kanuncu Seçkin, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette ilk şiir kitabını çıkardığını belirten Eğitimci Neslihan Kanuncu Seçkin, şiir kitabında Antakya’nın dar sokakları, çarşıları, esnafın Antakya şivesi ile sohbetlerinin yer aldığını belirterek 7’den 70’e herkesin beğeneceğini belirtti. Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında çıkardığı Epiphania (Işıma) adlı ilk şiir kitabını Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne hediye edilmek üzere kitabı HGC Başkanı Abdullah Temizyürek’e takdim etti.

Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.