DOLAR 32,5593 0.12%
EURO 34,9167 0.66%
ALTIN 2.432,730,01
BITCOIN 21652440,45%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Sefer Sayıları Arttırılmalı

Sefer Sayıları Arttırılmalı

ABONE OL
1 Temmuz 2022 15:14
Sefer Sayıları Arttırılmalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hayzaran, hava yolu ile ulaşım tercihi her geçen gün artmakta olup; Hatay’dan yurt içine yapılan Ankara, İzmir, İstanbul ve Antalya ile yurt dışına yapılan Kıbrıs, Riyad, Almanya ve Cidde seferlerinin arttırılmasını ve sefer saatlerinin makul saatlere göre düzenlenmesini Hatay iş dünyası olarak talep etmekteyiz.” dedi.

Hayzaran yaptığı açıklamada; “Hatay Havalimanı 2007 yılında hizmete açılan ve 2008 yılında Uluslararası Hava Hudut Kapısı olarak ilan edilen ülkemizdeki 55 adet faal havaalanlarından biridir.

Kadim şehrimiz Hatay; onlarca medeniyete ev sahipliği yapan, kucak açtığı tüm medeniyetlerden aldığı mirasın harmanlandığı, insanlığın en eski yerleşim yerlerinden biri olan tarih boyunca farklı kültürlerin ve inançların bir arada yaşadığı; barış, kardeşlik, hoşgörü kenti, doğa sporlarının, aromaterapinin, gastronominin, tarihin, kültür, inanç ve gastronomi turizminin Türkiye’deki en önemli destinasyonlarının başında gelmektedir. UNESCO’nun 26. Gastronomi Şehri olması ve 1 Nisan 2022’de Medeniyetler Bahçesi temasıyla açılan EXPO 2021 Hatay organizasyonlarının da etkisiyle yerli ve yabancı konuklarımızın ilimize gelmesinde artış beklenmektedir. Bu bağlamda; hava yolu ile ulaşım tercihi her geçen gün artmakta olup; Hatay’dan yurt içine yapılan Ankara, İzmir, İstanbul ve Antalya ile yurt dışına yapılan Kıbrıs, Riyad, Almanya ve Cidde seferlerinin arttırılmasını ve sefer saatlerinin makul saatlere göre düzenlenmesini Hatay iş dünyası olarak talep etmekteyiz.” İfadelerini kullandı. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.