DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20749913,50%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Şehidin İsmi Kütüphanede Yaşayacak

Şehidin İsmi Kütüphanede Yaşayacak

ABONE OL
30 Mart 2022 15:50
Şehidin İsmi Kütüphanede Yaşayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte 2020 yılında Siirt’te düzenlenen operasyon esnasında hain terör örgütü tarafından şehit edilen Polis Memuru Anıl Kemal Kurtul’un adının yaşatılacağı Kütüphane’nin, açılış törenine katıldı.

Antakya İlçesinde bulunan Saraycık İlkokulu’nun içerisinde oluşturulan Kütüphane’nin açılış töreni, İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşuyla başladı.

DOĞAN: EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Törende, şehidin kızıyla yakından ilgilenen Vali Doğan, “Aziz vatanın bölünmez bütünlüğü, yüce milletimizin bağımsızlığı, huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkmak ve onların isimlerini ölümsüzleştirmek devletimiz ve milletimiz adına kutsal bir görevdir. Kütüphane haftasının başladığı güne denk gelen bu anlamlı açılışta emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Program, Vali Doğan, şehidin ailesi ve il protokolünün açılış kurdelesini kesmesi ve kütüphanenin gezilmesiyle son buldu.

Törene Vali Doğan’ın yanı sıra, eşi Gülden Gülüzar Doğan, Aziz Şehidin ailesi, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.