DOLAR 32,4953 -0.15%
EURO 34,9818 0.39%
ALTIN 2.430,060,30
BITCOIN 2093329-0,98%
Hatay
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
<strong>Şehit Ailelerimizin Her Daim Yanındayız</strong>

Şehit Ailelerimizin Her Daim Yanındayız

ABONE OL
22 Nisan 2022 14:07
<strong>Şehit Ailelerimizin Her Daim Yanındayız</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Valisi Rahmi Doğan eşi Gülden Gülüzar Doğan’la birlikte İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından şehit aileleri onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.

İskenderun ilçesinde okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programına

Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Tolga Depci, Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Oğuz Emre Çiçek, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, protokol üyeleri, hayırsever iş insanları İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği üyeleri ve şehit aileleri katıldı,

İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından devletimizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin aileleri onuruna verilen iftar programı, okunan akşam ezanıyla beraber davetlilerin oruçlarını açmasıyla devam etti.

Düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan hayırsever iş insanı ve İskenderun Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Recep Atakaş’ın ardından kıymetli şehit aileleri ile yakından ilgilenen, onların talep ve şikâyetlerini dinleyen Vali Doğan bir konuşma gerçekleştirdi.

DOĞAN: ŞEHİT AİLELERİMİZİN HER DAİM YANINDA VE EMİRLERİNDEYİZ

Vali Doğan konuşmasında, “Öncelikle bu programı düzenleyen, ülkemiz ve ilimiz ekonomisine önemli katkı sağlayarak vatandaşımıza istihdam yaratan ve kazançlarıyla birçok hayır işi yapan Dernek Başkanı Recep Atakaş ve dernek üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Devlet ve millet olarak, evlatlarını, eşini, kardeşini bu vatan için toprağa vermiş şehit ailelerimizin her daim yanında ve emirlerinde olduğumuzu bilmelerini istiyorum. Onlar; gözlerini kırpmadan bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin bizlere emanetidir.” dedi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.