DOLAR 32,3841 0.18%
EURO 34,9961 -0.26%
ALTIN 2.324,430,23
BITCOIN 2265534-0,83%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehit Öğretmenler Kütüphanesi Açıldı

Şehit Öğretmenler Kütüphanesi Açıldı

ABONE OL
25 Kasım 2021 12:01
Şehit Öğretmenler Kütüphanesi Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Kumlu ilçesi Gülova İlkokuluna kazandırılan “Şehit Öğretmenler Kütüphanesi” düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, Gülova İlkokulu Müdürü Tunahan Kozak, İlçe Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Öğretmenler ve Öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen “Şehit Öğretmenler Kütüphanesi” açılış programı Kuran-ı Kerim Tilavetinin okunması ile başladı.

Açılış kurdele kesimi öncesinde Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner konuşmasında, “Hatay Ülkü Ocakları olarak 24 Kasım Öğretmenler gününde görevleri esnasında şehit edilen kıymetli öğretmenlerimizin anısına yapmış olduğumuz Şehit Öğretmenler Kütüphanesinin açılışını yapmanın onurunu yaşıyoruz. Vatanını seven nesillerin yetişmesinde katkısının olacağına inandığımız kütüphanemizin yapımında bizlerden desteklerini esirgemeyen Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’ye, Okul Müdürümüz Tunahan Kozak’a, kıymetli öğretmenlerimize ve Hatay Ülkü Ocakları İl Teşkilatımızın kıymetli üyelerine şükranlarımızı sunuyor Şehit Öğretmenler Kütüphanesinin Gülova İlkokuluna hayırlı olması dileğinde bulunuyorum.” dedi.

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli konuşmasında, “İl Ocak Başkanımız Alihan Döner Reisim, kıymetli protokol üyelerimiz, dava arkadaşlarımız, okul müdürümüz ve kıymetli eğitimcilerimizle birlikte ilçemiz Gülova İlkokuluna Ocak Başkanlığımızın yapmış olduğu  “şehit öğretmenler kütüphanesinin” açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle burada bulunmaktan büyük bir onur duyduğumuzu belirtmek isterim. Bize vatansever insanlar vatansever nesiller lazım kıymetli hazirun. Hepsi birbirinden kıymetli eğitimci arkadaşlarımızın görev yaptığı okulumuzda eğitime katkısı olacağına inandığımız Şehit Öğretmenler Kütüphanemizin her yere örnek teşkil etmesi dileği  ile Bu eğitim yuvasından binlerce vatanseverin yetişeceğinin ışığı olan kütüphanemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin ‘öğretmenler gününü’ kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Kurdele kesimi sonrasında Şehit Öğretmenler Kütüphanesini dolaşan protokol üyeleri Şehit Öğretmenlerin fotoğraflarının bulunduğu masalara oturarak kütüphane de bulunan kitaplardan okudular. Şehit Öğretmenler Kütüphanesi açılış töreni  Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli ve Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner’in 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere karanfil dağıtmasının ardından gerçekleşen  toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.