DOLAR 32,3637 0.13%
EURO 34,9687 -0.33%
ALTIN 2.324,510,23
BITCOIN 22735561,09%
Hatay

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehit Sedat Gürbüz Parkı Dualarla Açıldı

Şehit Sedat Gürbüz Parkı Dualarla Açıldı

ABONE OL
20 Eylül 2021 11:34
Şehit Sedat Gürbüz Parkı Dualarla Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya’nın Hanau kentinde iki kafeye düzenlenen ırkçı terör saldırısında hayatını kaybeden Sedat Gürbüz’ün adı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatı ve belediye meclisi onayı ile parka verildi.

Akasya Mahallesi 500 Konutlar önünde bulunan parkta açılış programı gerçekleştirildi. Programa AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Nesrin Jontürk, Şehit Sedat Gürbüz’ün ailesi ve yakınları katılım gösterdi.

Açılışta duygu ve düşüncelerini dile getiren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz şu görüşlere yer verdi; “Almanya’nınHanau kentinde iki kafeye düzenlenen ırkçı terör saldırısında ne yazık ki 5 tanesi Türk toplam 9 evladımız hayatını kaybetti.Bu saldırıda hayatını kaybeden hemşehrimiz Sedat Gürbüz evladımızın adını ailesinin de isteği ile parkımızda yaşatacağız.Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.Bu konuya hassasiyet göstererek kurumumuza ileten TBMM Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Alt Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Zafer Sırakaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.