DOLAR 32,5914 0.08%
EURO 35,0283 0.43%
ALTIN 2.429,310,27
BITCOIN 2090815-3,68%
Hatay
23°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Şehit ve Gazilerimiz Siyasi Malzeme Yapılmasın”

“Şehit ve Gazilerimiz Siyasi Malzeme Yapılmasın”

ABONE OL
3 Aralık 2021 11:57
“Şehit ve Gazilerimiz Siyasi Malzeme Yapılmasın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır şehit ve gazilerin siyasi malzeme yapılmaması çağrısında bulundu.

Başkan Bakır yaptığı yazılı açıklamasında aşağıdaki ifadelere yer verdi:

“Kurucuları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Kuvayı Milliye şuuru ile birlikte hareket eden kahraman silah arkadaşlarının zaferle, Cumhuriyetle taçlandırıp, ilelebet yaşatılması kaydı ve şartı ile bizlere emanet bırakılan aziz vatanımızı, şanlı Türk Bayrağımızı, “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” ilkesi ışığında korumaya ant içmiş biz gaziler ve yakınları olarak; bilhassa ülkemizi yöneten ve yönetime talip olup siyasi hüviyet taşıyan kişi veya kişilere duyurumuzdur..!!

Uzun bir zamandır; olur olmaz, yerli yersiz ve samimiyet yansıtmayan siyasi kaygılarla (?!) “Şehit ve Gazi” kavramının hamaset malzemesi haline getirildiğini; bilhassa şehitlerimizin ve Hakka yürüyen gazilerimizin cenazelerinde, siyasi yönlerini öne çıkarıp, ideolojik söylemlerde bulunulduğunu, hatta provake edilmeye çalışıldığını (!!) ibretle ve hayretle izlemekte ve incinmekteyiz!!..

Bu noktadan hareketle;

İlk ve son defa paylaşma kararı alarak yayınladığımız bu manidar duyuruyu herkesin ve her kesimin dikkate almalarını,

“Şehit ve Gazi” kavramına misakı milli ile tanımlanan vatanın bütünlüğü esas alınan gözle bakılmasını; daha açık ifadeyle, bundan böyle siyasi istismarlara konu edilerek, bizleri incitmemelerini hassaten bekliyoruz” Haber Merkezi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.