DOLAR 32,3258 0.22%
EURO 35,1186 -0.04%
ALTIN 2.299,720,99
BITCOIN 23041753,05%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şehrimizin tercih edilmesinden onur duyduk

Şehrimizin tercih edilmesinden onur duyduk

ABONE OL
18 Haziran 2021 15:00
Şehrimizin tercih edilmesinden onur duyduk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 2017 yılında PKK’lı teröristler tarafından 15 yaşında şehit edilen Eren Bülbül’ün hayatını ve onu korumak için kendini siper eden Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i beyazperdeye taşıyacak olan ve bazı sahneleri Antakya’da çekilen “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filminin setini ziyaret ederek yönetmen, yapımcı ve oyuncularla bir araya geldi. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın ziyaretinde Yönetmen Özer Feyzioğlu, Oyuncular İsmail Hacıoğlu, Rahman Beşel, Alayça Öztürk Gidişoğlu hazır bulundu. 

Başkan Yılmaz set ekibine yaptığı açıklamada; “Eren evladımız hayatının baharında, hain terör örgütünün kurbanı oldu. Onun değerli anısını yaşatmak için hayata geçirilmekte olan bu projede emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Yapımcısından, yönetmenine, oyuncusundan set personeline kadar herkes çok kıymetli bir iş üstlenmişler hepsinin yüreklerine, emeklerine sağlık. Antakya’mızda bazı bölümlerinin çekildiğini öğrendiğimizde bu projede şehrimizin tercih edilmesinden onur duyduk. Sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor, Eren evladımıza ve Ferhat kardeşimize bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi. 

Başkan Yılmaz ziyaretin sonunda set ekibi ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.