DOLAR 32,5806 0.31%
EURO 34,8205 0.19%
ALTIN 2.500,790,67
BITCOIN 20952821,35%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Sergen Yalçın’dan Hatayspor’a eleştiri

Sergen Yalçın’dan Hatayspor’a eleştiri

ABONE OL
30 Nisan 2021 14:25
Sergen Yalçın’dan Hatayspor’a eleştiri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Siyah-Beyazlı takımın hocası Sergen Yalçın, Rize maçının ardından şampiyonluk yarışındaki rakipler, TFF’yi ve Hatay’ı çok sert şekilde hedefine aldı.
“BİZ KİME KARŞI MÜCADELE EDİYORUZ”
Sergen Yalçın açıklamasında, “Hatayspor’u aradık. Maçı bir gün ileri alalım dedik. Dinlenme süremiz yok, oyuncu sağlığından ve insan sağlığından bahsediyoruz. Demek ki yalandan bahsediyoruz. Herkes başarıya giden yolda bir şeyler peşinde. Hatayspor 1 gün sonra oynasa ne olacak? Şampiyonluk iddiası mı var, küme düşme durumu mu var? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), üç gün sonraya maç yazmışlar. Nasıl böyle bir program yapıyorsunuz? Koca Beşiktaş camiası. Böyle bir hesap yapılır mı? Bunu anlayamıyoruz. Biz kime karşı mücadele ediyoruz?” diye tepki gösterdi.
“HATAY HOCASIYLA GÖRÜŞECEĞİZ”
Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’a da eleştiride bulunan Yalçın, “Maç bitiyor Hatayspor hocası, bakıyorum kendi galibiyetinin sevincini yaşamaktansa Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçıyla ilgili konuşuyor. Göreceğiz Cumartesi günü ne olacağını. Konuşmakla olmuyor. Korkumuz yok. Kim gelirse gelsin. Ama sahada mücadele edelim.” açıklamasında bulundu. Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.