DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2079327-1,06%
Hatay
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe

SEVGİNİN TARİFSİZ GÜCÜ

ABONE OL
10 Aralık 2021 14:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhaba Sevgili Hatay Asi Gazetesi okuyucuları bu hafta spora, ekonomiye ve siyasete biraz ara verip daha çok duygusal konulara değinmek istiyorum çünkü günümüzde maalesef ki duygular o kadar körenmiş o kadar çıkar amaçlı kullanılmaya başlandı ki bizi kimin sevdiği, bizim yanımızda kimin karşılıksız kaldığını kalbimizde kimlerin yer aldığını bilemez olduk. Sahi neydi sevgi, aşk neydi peki, hepsini unuttuk yani şahsen olmasa da etraftan edindiğim izlenim ve şahit olduklarımdan yola çıkarak demek isterim ki ne eski aşk kaldı ne eski âşıklar, ne eski sevgi kaldı nede eski sevgiler.  Onlarca söz söylenmiş onlarca şarkılar yazılmıştır sevgi ile ilgili yazarlar, şairler ve bestekârlar tarafından ama en güzeli ve en yalını ise Osho’nun şu sözüdür;  “Sadece sevgi dolu bir bakış, bir insanın hayatını değiştirebilir” öyle anlamlı ve öyle çok şey barındırıyor ki bu söz ancak ve ancak hayatında gerçek aşkı sevgiyi bulan anlar. 

Sevin, sevmekten kaçmayın şu üç günlük dünyada var olan tüm sevginizi gösterin kuşa, çiçeğe, ağaca, kediye, köpeğe ve insana sevebildiğiniz her şeyi sevin ama ilk başta kalbinize denk gelecek bir insandan başlayın çünkü gerçek sevgiyi bir insanda bulunca dünyada geriye kalan her şeyi seviyorsunuz kalbinizde farklı gözünüzde faklı gözüküyor. Hayatta pek çok sorunlarınız vardır dertleriniz vardır öncelikleriniz, hedefleriniz vardır hepsini bir kenara bırakın çoğu halledilir şimdi olmadı yarın,  yarın olmadı sonra ki gün elbet bulursunuz çaresini. İşlerinize hedeflerinize yeltenmeden önce kalbinize denk gelecek birini bulun seveceğiniz insanı bulun çünkü yanınızda sevdiğiniz insan varken onun size desteği, güveni, inancı ve o kocaman itici güç olan SEVGİSİ varken başaramayacağınız üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir sorun olmaz olamaz. Ve siz sevgisini yaşayanlar sevgisini bulup hayata 1-0 önde devam edenler sakın vazgeçmeyin ne olursa ne yaşanırsa yaşansın geçer gider hallolur tüm meseleler ama o sevgiden vazgeçtiğiniz gün o önde olduğunuz hayat mücadelesinde geriye düşersiniz. Karşılıksız sevin, sevginize sahip çıkın iki sevginin, sevgilinin aşkın arasına kimseyi sokmayın ve sakın unutmayın bizi, sizi, beni, ayakta ve tutan bu hayatı yaşanır kılan sevgidir, sevdiğimiz insanlardır. Sevgiyle kalın…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.