DOLAR 32,5989 0.37%
EURO 34,7703 0.02%
ALTIN 2.498,220,57
BITCOIN %
Hatay
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Sezon Başı Esnaf Toplantısı

Sezon Başı Esnaf Toplantısı

ABONE OL
12 Temmuz 2021 10:02
Sezon Başı Esnaf Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneğinin koordinesinde Kaymakam Musa SARI, Belediye Başkanı Asaf Güven, Kurum amirleri ve esnafların katılımı ile İlçemiz esnafının mevcut durumu, sorunları, pandemi sürecine ilişkin talepleri üzerine istişare ve çözüm toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşma yapan ARES-DER Başkanı Diyap Gökpınar,  esnafın sorunlarını dinlemek üzere toplantıya katılan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediyesi Başkanı Güven’e duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken Kaymakam Musa Sarı, yaptığı konuşmada pandemi sürecinin başından bu yana alınan tedbirler, ilçemizde görülen vakalar, uygulanan yaptırımlar üzerine bir bilgilendirme yaptıktan sonra, ilçemizde yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Yapılan çalışmalarla ilgili esnafların görüşlerini de alan Kaymakam Sarı, ilçemizde yapılan güzel çalışmaların yanı sıra yapımına başlanacak olan yatırımlar üzerine bilgilendirmeler yaptı ve katılımlarından dolayı esnafa teşekkür etti.

Konuşmalar sonrası esnafların sorunları dinlendi ve çözümü üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantıya Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Asaf Güven, Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, Jandarma Komutanı Erkan Karakaş, Sağlık Müdürü Yasin Yıldırım, Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, ARES-DER Başkan Diyap Gökpınar ve dernek üyeleri ve esnaf katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.