DOLAR 32,5994 0.35%
EURO 34,7852 0.1%
ALTIN 2.506,710,91
BITCOIN 20906501,50%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
SNŞ Ortaokulunda İlk Mezuniyet Heyecanı

SNŞ Ortaokulunda İlk Mezuniyet Heyecanı

ABONE OL
20 Haziran 2022 11:34
SNŞ Ortaokulunda İlk Mezuniyet Heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Defne Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulunda ilk mezuniyet heyecanı yaşandı.

Okul bahçesinde düzenlenen ve yoğun katılımın yaşandığı mezuniyet törenine Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk,  Hayırsever Ersin Şahin ve Ailesi, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Davetliler, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan törende yaptığı konuşmada “Ben bu gençlerimizi hayata hazırlayan başta Okul Müdürü Hüseyin Özdemir olmak üzere, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca eğitime katkılarından dolayı Hayırseverimiz Ersin Şahin ve Ailesine ve İlçemizdeki tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Sevgili Gençler, sizlere bundan sonraki hayatınızda sağlıklı, başarılı, huzurlu ve mutlu uzun bir hayat diliyorum. Yolunuz da, bahtınız da açık olsun.” dedi. İlk mezunlarını veren Okul’da aynı zamanda pilav günü etkinliği de gerçekleşti. Tören sonunda Merhum Nevzat Şahin ailesi tarafından okulda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.