DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Hatay
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Soroptimist Kulübü lansmanı gerçekleşti

Soroptimist Kulübü lansmanı gerçekleşti

ABONE OL
9 Haziran 2022 12:28
Soroptimist Kulübü lansmanı gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Soroptimist Kulübü, Hatay’ın pilot bölge olarak seçildiği Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonunun bir projesi olan Eğit-Donat-Fırsat Yarat projesinin Ön Muhasebe Kursu lansmanını gerçekleştirdi.

Türkiye Soroptimist Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sevil Koca, Federasyon Sekreteri Meral Sevim, Adana Soroptimist Kulübü Başkanı Evrim Serim, Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Tülay Candır, Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Sonay Altunay Bayraktar ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı lansman Teofarm Çiftlik’te gerçekleşti.

100 kadına istihdam sağlanmasının amaçlandığı projenin Hatay ayağında Antakya Soroptimist Kulübü ve TSKF Kadının Ekonomik Güçlenmesi Çalışma Grubu üyesi Elif Ovalı, Teofarm Atölye ve Antakya Sanayi ve Ticaret Odası’nın katkılarıyla iş sahibi olmak isteyen kadınlara iki ay sürecek bilgisayar destekli ön muhasebe eğitimi verilecek. Kursu tamamlayan kadınların edindikleri birikimle istihdam sağlamasına katkıda bulunulacak. Aynı günün akşamında misafirleri ile birlikte katıldıkları yemeğin ardından “Üye Alım Töreni” gerçekleştiren Antakya Soroptimist Kulübü, bünyesine altı yeni üye kattı.

Kulübe katılan Ecem Yüreğitemiz, Işılay Yurdsever, Nursel Örak, Nükhet Karabacak, Melis Teköz ve Serpil Yılmaz’a rozetlerinin takılmasının ardından kutlama için pasta kesimi yapıldı.

Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Sonay Altunay Bayraktar; TSKF Başkanı Sevil Koca, TSKF Sekreteri Meral Sevim, Seyhan Soroptimist Kulübü Başkanı Tülay Candır ve Adana Soroptimist Kulübü Başkanı Evrim Serim’e plaket takdim ederek katılımları için teşekkür edildi.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.