DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20845400,79%
Hatay
13°

KAPALI

04:31

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Soroptimist Kulübünden Arpahan İlkokulu Projesi

Soroptimist Kulübünden Arpahan İlkokulu Projesi

ABONE OL
2 Haziran 2022 11:21
Soroptimist Kulübünden Arpahan İlkokulu Projesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Soroptimist Kulübü, kırsal bir okul olan Arpahan İlkokulu’na, Teofarm Atölye’nin de katkılarıyla, okulun ihtiyacı olan voleybol file ünitesi ve mini futbol kaleleri yaptırdı.

Ayrıca ikişer adet basketbol, voleybol ve futbol topu da hediye edildi. Daha önce Teofarm Çiftlik’te gerçekleştirdikleri Hıdırellez etkinliğinin tüm gelirini bu projeye aktaran Antakya Soroptimist Kulübü üyeleri çocuklarla oyunlar oynayıp sohbet ettiler. Kulüp üyeleri Sonay Altunay Bayraktar, Elif Ovalı, Nilay Atayurt, Neşe Urfalı, Alev Bahadırlı, Ebru Aydın, Dilay Dolar ve Aylin Taşçı ile Begüm Birvural’ın katıldığı etkinlikte konuşan Kulüp Başkanı Sonay Altunay Bayraktar:“Çocuklarımızın spora olan ilgisinin artması beden ve ruh sağlıkları açısından çok önemli. Biz de bugün onlara bir katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize.. Ulu Önder Atatürk’ümüzün yolunda, sağlıklı ve başarılı yeni nesiller yetişmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Okul yöneticileri ve öğretmenleri de kulüp üyelerine teşekkürlerini ifade ederek “Bugün burada bizlerle olduğunuz ve çocuklarımıza katkılarınız için teşekkür ederiz’ dediler.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.