DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2071475-2,26%
Hatay
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Spor kompleksi projesi start alacak

Spor kompleksi projesi start alacak

ABONE OL
14 Ağustos 2021 11:28
Spor kompleksi projesi start alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samandağ Belediyesi vatandaşların sosyal ve kültürel aktivitelerini yapabilecekleri ve aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri alanlarla ilgili proje üretmeye devam ediyor.

Samandağ’a renk katacak “Çiğdede Mahallesi Spor Kompleksi ve Mesire Alanı Projesi” için mülkiyeti Gençlik ve Spor İl müdürlüğüne ait 28 dönümlük arazinin Samandağ Belediyesi’ne tahsisi yapıldı. 28 bin metre karelik alanda hayata geçirilecek olanspor kompleksinde mesire alanları, çocuk oyun alanı, amfi tiyatro ve süs havuzu yer alacak. Kısa zamanda hayata geçirilmesi beklenen proje Samandağ’ın turizm potansiyelini harekete geçirecek.

Hatay Gençlik ve Spor il Müdürü Cemil Şensöz ve Samandağ Gençlik ve Spor Müdürü Oğuzhan Sudan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ı ziyaret ettiler. Ayrıca projenin sunumunun da yapıldığı ziyaret esnasında proje büyük beğeni topladı.

Yapılan ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Başkan Eryılmaz; “Mülkiyeti Spor İl müdürlüğüne ait olan, Park, Rekreasyon ve Spor alanı olarak projelendirdiğimiz 28 dönümlük arazinin Belediyemize tahsisi için daha önce görüşmeler yaptığımız Hatay Gençlik ve Spor il Müdürü M. Cemil ŞENSÖZ ve Samandağ Gençlik ve Spor Müdürü Oğuzhan Sudan’a yapacağımız projenin sunumunu gerçekleştirdik. Projeyi çok beğenerek ve her konuda destek olacaklarını ifade eden ve tahsis talebimize olumlu yanıt veren, İl Gençlik ve Spor Müdürümüz ve İlçe Müdürümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Projemize en kısa zamanda start verecek, Vatandaşlarımıza güzel bir mesire alanı ve park kazandırmış olacağız. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.