DOLAR 32,5891 0.35%
EURO 34,8535 0.33%
ALTIN 2.497,560,54
BITCOIN 21049791,65%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Sporcular Sevincini Başkan Savaş İle Paylaştı

Sporcular Sevincini Başkan Savaş İle Paylaştı

ABONE OL
22 Şubat 2022 12:24
Sporcular Sevincini Başkan Savaş İle Paylaştı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı sporcuları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

İskenderun ve Mersin’de düzenlenen Masa Tenisi Turnuvalarında mücadele ederek 16 kupa kazanan Hatay Büyükşehir Belediyespor’un masa tenisi oyuncuları başarılarını kulübün Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile paylaştı.

Tüm kategorilerde başarı elde ederek Hatay’a dönen genç sporcular ve takım antrenörleri ziyarette tüm spor branşlarına olduğu gibi masa tenisine de verdiği desteklerden dolayı Başkan Savaş’a teşekkür etti.

Ziyarette Başkan Savaş’a yarışmalarda elde ettikleri dereceleri anlatsn sporcular, başarılarına başarı katacakları sözünü verdi.

“İNSANLARIMIZ 23 BRANŞTA AYNI ANDA SPOR YAPMANIN ZEVKİNİ YAŞIYOR”

Genç sporcular ile sohbet eden Başkan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Hatay’daki bütün yaş grubundaki gençlerimize ve çocuklarımıza spor yaptırmak istiyoruz. Onları sporla yormak, sporla birlikte zihinsel ve fiziksel açıdan geliştirerek çevreye de duyarlı bireyler olmalarını istiyoruz. Bu nedenle de Hatay Büyükşehir Belediyesinin spor kompleksinde günde yaklaşık bin beş yüz- bin altı yüz kişi ve her yaştan insan spor yaşmakta. İnsanlarımız  23 branşta aynı anda spor yapmanın zevkini yaşıyor. Biz bu gibi salonları Türkiye ve Hatay’a yaymak istiyoruz” dedi.

“HER BÖLGEMİZDE MİLLİ TAKIMA KADAR ULAŞACAK SPORCULAR YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Savaş konuşmasının devamında şöyle konustu: Her bölgemizde milli takıma kadar ulaşacak sporcular yetiştirmek istiyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi “Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur”. Atatürk ayrıca ”Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” demiştir. Bizim gençlerimiz de Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi özelliklere uyan nitelikte. Ve hayatlarında da bu özellikleri olgunlaştırarak kendi hayatlarına bağdaşlaştıracaklar. Spora ve sporcularımıza desteğimiz devam edecek.  Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bahtları açık, sportif başarıları da daim olsun”

Ziyaretin sonunda Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden sporcularla da bir araya gelen Lütfü Savaş, son maçta elde ettikleri galibetten dolayı sporcuları tebrik ederek onlara spor ayakkabısı hediye etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlere sporcular ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Zekiye Yiğitbaşı, HBB’nin masa tenisi antrenörleri Halil Küçükbeyazıt, Heysem Şaban, Mehmet Kasapoğlu ve Selahattin Şaban da katıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.