DOLAR 32,3218 0.21%
EURO 35,1122 -0.06%
ALTIN 2.399,88-0,39
BITCOIN 2295477-0,43%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Streetball Turnuvasına Tam Not

Streetball Turnuvasına Tam Not

ABONE OL
25 Mayıs 2022 16:30
Streetball Turnuvasına Tam Not
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Streetball Turnuvası çeşitli etkinlikler ve konserlerinde yer aldığı organizasyonlarla gerçekleştirildi.

TURNUVYA KATILIM YOĞUNDU

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Streetball Turnuvasına Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Hatay İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Öztürk, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Uğur Aydın, öğretmen, öğrenciler, veliler ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Satranç turnuvasının da yapıldığı etkinliklerde kazanan öğrenciye plaket ve kupası takdim edildi.

OKULUMUZUN GURURUNU TEBRİK EDİYORUZ

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan okul yönetimi: “23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye Bereketoğlu başarı ile temsil etti. Okulumuz öğrencisi Nadiye Bereketoğlu 2022 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası, 15 Yaş Kızlar kategorisinde ikinci olarak büyük bir başarıya imza atarak katılmaya hak kazandığı turnuvayı birbirinden güçlü oyuncularla mücadele ederek 8. likle bitirerek büyük bir başarıya imza atarak okulumuzu başarıyla temsil etmiş ve bizleri gururlandırmıştır. Bu başarısı ile Nadiye Bereketoğlu 2022 Avrupa yaş gruplarına katılarak ülkemizi ve okulumuzu temsil etmesini bekliyoruz. Okul olarak bu başarısından dolayı Nadiye Bereketoğlu’yu ailesi ile birlikte satranç eğitmenini ve bu süreçte destek veren öğretmen arkadaşlarımı yöneticilerimi kutluyor ve bundan sonraki yarışmalarda da yanında olduğumuzu ve başarılarının devamını diliyorum.”denildi.

TURNUVANIN SONUNDA NİHAT MUGİL SAHNE ALDI

Hatay’ın Sokak lezzetlerini tatma fırsatı bulan katılımcılar etkinlik sonunda sahne alan yerel sanatçı Nihat Mugil’in performansına tam not vererek şarkılarını hep birlikte seslendirdi. Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.