DOLAR 32,3717 0.15%
EURO 35,0271 -0.18%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN 2270704-0,67%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sulak alana dökülen moloza soruşturma

Sulak alana dökülen moloza soruşturma

ABONE OL
27 Temmuz 2021 11:26
Sulak alana dökülen moloza soruşturma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, çok sayıda kuş türüne ev sahipliği yapan Milleyha Sulak Alanı’na hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili çalışmaların yapıldığı ve sebep olanların tespit edildiği bildirildi. Samandağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Milleyha Sulak Alanı olarak bilinen alana hendek açıldığı ve moloz döküldüğüyle ilgili bilgiler üzerine zabıta ekiplerinin hemen bölgeye intikal ederek olaya müdahale ettiği belirtildi.

“BAYRAMI FIRSAT BİLEREK AÇMIŞLAR!”

Zabıta ekiplerinin hendeğin açılmasına sebep olanları tespit ettiği ifade edilen açıklamada şunlara yer verildi; “Zabıta ekiplerimiz gerekli tutanakları tutmuş ve yaptığı araştırmalar sonucunda bu hendeğin açılmasına sebep olanları tespit etmiştir. Yapılan ilgili görüşmeler sonucu Milleyha Sulak Alanı’nda açılan bu hendeğe sebep olanlar hakkında belediyemiz gerekli yasal çalışmaları ivedilikle başlatmıştır. Bilindiği üzere kuşların doğal yaşam alanı ve endemik türlerin içinde bulunduğu Milleyha Sulak Alanı için denetim çalışmalarımız bir süredir zaten devam ediyordu. Bayramı fırsat bilerek açılan bu hendeğin bir an önce eski haline getirilmesi konusunda gerekli çalışmalara başlanacaktır. Ayrıca belediyemiz encümen kararıyla da olayın gerçekleşmesine sebep olanlar hakkında para cezası uygulanması hakkında encümen kararı alınacaktır.” Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.