DOLAR 32,4521 0.12%
EURO 34,4881 -0.04%
ALTIN 2.467,84-0,60
BITCOIN %
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Süper Lig Şehri Olmalıyız

ABONE OL
21 Ağustos 2021 10:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Merhaba Sevgili Hatay Asi Gazetesi okuyucuları bu hafta ki konumuz Hatayspor, Süper lig, Hatay ve taraftar.
2021-2022 Süper Lig Sezonu start aldı hafta sonu, ilk maçımızda ağırladığımız Kasımpaşa Spor Kulübü ile 1-1 berabere kaldık. Sezonun ilk maçı olduğu için oyun ve futbolcu performanslarına değinmeyeceğim, asıl konu yıllarca mücadele ettiğimiz Süper Lig şehri olma konusunu el almak istiyorum.

*

15 ilçemizle, 15 ilçe belediye başkanlarımızla, büyükşehirle ve taraftarımızla bizim bu şehri en iyi şekilde Süper Lig’de temsil etmemiz gerekir. Şehirde gözlemlediğim kadarıyla ne süper lig ne de yeni stadın heyecanı var maalesef. Yıllardır mücadele ettiğimiz süper lig hayalini kurduğumuz günler hemen mi unutuldu? Süper Lig demek şehri tanıtmak demektir, Süper Lig demek Avrupa’ya açılmak demektir, Süper Lig demek sportif başarı dışında ekonomik kazanç demektir şehir tanıtılır şehir ilgi görürse bu her halükarda şehrimize insanlarımıza bu kazanç olarak geri dönecektir

*

Peki, neden maçlara ilgi yok? Neden şehirde heyecan yok? Yeni stat, yeni sezon neden bu bizleri heyecanlandırmıyor? Çünkü maalesef ne belediyelerimizden nede şehrin önde gelen insanlardan küçücük bir adım yok. Nasıl mı? En küçük örneği daha önce de yazdığım gibi statlara ulaşım yok ulaşım sıkıntısı yaşıyor insanlar. Büyükşehir belediyesinin bir adım atması gerekiyor Hatayspor’un adım atması gerekiyor bu böyle olmaz o stadın boş kalması yakışmaz bu kadar Süper Ligi isteyen kovalayan bu insanların taraftarına, ulaşım sıkıntısı sadece Büyükşehir ve Hatayspor yöneticilerinin sorunu değil 15 ilçe belediyeleri de el atmalı maç günleri ilçelerden araçlar çıkarılmalı maç sonunda o taraftar ilçelerine götürülmeli çok zor bir durum değil zaten maça gidecekler belli zaten kayıtlı ve biletli taraftar belli iki haftada bir evimizde oynayacağımıza göre ayda iki defa araç kaldırmak bu kadar zor olmamalı bu takım sadece Antakya’nın değil tüm Hatay’ın takımı inanın böyle bir kolaylık sağlarsanız ne bu şehir nede bu taraftar sizleri unutur taht kurarsınız gönüllerinde. Süper Lig şehri olmalıyız taraftar, vatandaş, belediyeler ve şehir olarak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.