DOLAR 32,3808 0.19%
EURO 35,0550 -0.07%
ALTIN 2.325,220,26
BITCOIN 2278908-1,09%
Hatay
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sürücü Kursu Temsilcilerinin Sorunları Dinlendi

Sürücü Kursu Temsilcilerinin Sorunları Dinlendi

ABONE OL
23 Nisan 2022 17:10
Sürücü Kursu Temsilcilerinin Sorunları Dinlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Erzin Dörtyol Payas Belen Arsuz Sürücü Kursları Temsilcileri ile bir araya gelerek sektörün sorunlarını dinledi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda,  Sürücü Kursları adına söz alan Özel Bal Sürücü kursu Sahibi ve İTSO Meclis Üyesi Hüseyin Tuncer, “Sürücü kursları olarak ülkemizde istihdam sağlayan vergisini ödeyen sektör temsilcileri olarak zor bir süreçten geçiyoruz.  Özellikle akaryakıta yapılan son zamlar ve vergiler nedeniyle personel çıkartmak zorunda kalıyoruz. Sürücü kurslarımızın yolları başta olmak üzere birçok sorunlarımız var. Bu gün bu sorunlarımızı bir araya gelerek paylaşmak ve çözüm önerileri bulmak için buradayız. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz, her zaman bizim yanımızda oldu, sorunlarımızı dinledi, çözüm yolları aradığı için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Toplantıda sürücü kursu temsilcileri, sektörün sorunları ve olağanüstü oluşan akaryakıt zamları, araç alımlarında sürücü kurslarına özel tüketim vergisinden faydalanılmadığı ve kanunlar gereği sabit fiyat uygulanması noktasında destek talebinde bulundular.

Sürücü Kurslarının taliplerini dinleyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise;  “İTSO olarak her zaman üyelerimizin yanında yer alıyor, sorunlarını dinliyor ve en yetkili mercilere iletiyoruz.  Bölgemize faaliyet gösteren Sürücü kursları da bizim üyelerimiz. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Enerji, akaryakıt başta olmak üzere hemen hemen he şeye zam yapılması tüm sektörlerimizi olumsuz yönde etkiledi. Sizlerin sorunlarını da en yetkili birimlere ileteceğiz. İTSO olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Toplantıda sürücü kursu temsilcileri, sektörün sorunları ve olağanüstü oluşan akaryakıt zamları, araç alımlarında sürücü kurslarına özel tüketim vergisinden faydalanılmadığına dikkat çektiler ve  kanunlar gereği sabit fiyat uygulanması noktasında destek talebinde bulundular. Nebihe MAZMANOĞLU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.