DOLAR 32,5346 0.24%
EURO 34,7590 0.07%
ALTIN 2.492,561,24
BITCOIN 20406423,06%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
SYDV Mütevelli heyeti seçimleri yapıldı

SYDV Mütevelli heyeti seçimleri yapıldı

ABONE OL
10 Aralık 2021 13:31
SYDV Mütevelli heyeti seçimleri yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İli, Antakya ve Defne İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde temsilci olarak bulunan Mahalle Muhtarı ile Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi üyelerinin seçimi yapıldı

Antakya Erol Bilecik Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda ilk olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde görev yapacak olan muhtar üyelerin çoğunluğu sağlaması ve ardından Saygı Duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Heyeti’nde Başkanlığa Hatay Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Gülcü, Katipliklere Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel ve Habib-i Neccar Mahalle Muhtarı Fuat Gövce seçildiler.

HATAY İLİ’NDE KÖVCE VE ŞAHAN MUHTARLARI TEMSİL EDECEK

Hatay İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde 2022 Yılı faaliyet döneminde muhtar üye olarak görev yapacak olan Defne İlçesi’nden Hüseyinli Mahalle Muhtarı Hasan Kövce ve Antakya İlçesi’nden ise Demirköprü Mahalle Muhtarı Hüseyin Şahan tek liste olarak oybirliği ile seçildiler.

ANTAKYA, DEFNE VE REYHANLI MÜTEVELLİ HEYETİ SEÇİMİ YAPILDI

Antakya İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde 95 mahalle muhtarını temsil ederek görev yapacak olan iki muhtarın belirlenmesi için aday olduğunu açıklayan Şirince Mahalle Muhtarı Ahmet Umarlar’ın seçime 1 gün kala adaylıktan çekilmesi sonucu seçime tek liste ile gidildi.

Yapılan seçimde Bohşin Mahalle Muhtarı Yusuf Güleryüz ile Dikmece Mahalle Muhtarı Sezgin Yurtsever oybirliği ile Mütevelli Heyeti’ne seçildiler. Defne İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde 2022 Yılı faaliyet döneminde muhtar üye olarak görev yapacak olan Samankaya Mahalle Muhtarı Mehmet Reyhan ile Döver Mahalle Muhtarı Mehmet Kızılkan da tek liste ile gidilen seçimde oybirliği ile seçildiler.

GÖREV YAPAN MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

2020-2021 Yılı Hatay İli, Antakya ve Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde görev yapan eski muhtarlar seçim öncesinde birer konuşma yaptılar. Saraycık Mahalle Muhtarı Yakup Yılmaz, Esentepe Mahalle Muhtarı Tuncay Yıldız, Döver Mahalle Muhtarı Mehmet Kızılkan kendilerine destek veren mahalle muhtarına teşekkür ederken, yeni seçilen muhtarlara da görevlerinde başarılar dilediler.

STK DİVAN HEYETİ’NE TAŞÇIOĞLU, KILIÇ VE ÜS SEÇİLDİ

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde görev yapacak olan STK Temsilcisi üyelerin çoğunluğu sağlaması ve ardından Saygı Duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla seçimler başladı. Divan Heyeti’nde Başkanlığa Hatay Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernekler Federasyon Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu, Katipliklere ise Hatay Dernekler Platformu Federasyonu Başkanı Ali Kılıç ile Hatay Birleştirici Dernekler Federasyonu Başkanı Meryem Üs seçildiler.

HATAY İLİ’NDE STK’LARI BAYRAKTAR VE YUNUS TEMSİL EDECEK

Hatay İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde STK’ları temsil edecek olan iki STK Üyesi iki temsilcinin seçilmesi için 3 aday yarıştı. Genç Yayladağlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Yıldız, Tanışmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlyas Bayraktar ile Aknehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zekeriye Yunus seçimlere girdiler. Zarf usulü ile yapılan seçimlerde Tanışmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlyas Bayraktar ile Aknehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zekeriye Yunus 55’er oy, Mevlüt Yıldız ise 44 oy alarak seçimi kaybetti.

ANTAKYA’DA YILMAZ, DEFNE’DE GENÇOĞLU STK’LARI TEMSİL EDECEK

Antakya İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde Mütevelli Heyeti’nde STK Temsil edecek olan ve iki yıl sonra yeniden aday olan Akcurun Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Yılmaz tek liste ile gidilen seçimde oybirliği ile seçilirken Defne Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti’nde STK’ları temsil edecek olan Çekmece Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kerim Gençoğlu da tek liste ile gidilen seçimde oybirliği ile yeniden seçilme başarısı gösterdiler. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.