DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074200-1,99%
Hatay
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
TAAB’den Engellilere Yardım

TAAB’den Engellilere Yardım

ABONE OL
5 Ağustos 2022 09:37
TAAB’den Engellilere Yardım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Akdeniz Aleviler Birliği, Defne Engelliler Derneğine 7 tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Merkezi Hollanda da bulunan Türkiye Akdeniz Aleviler Birliği yetkilileri Geçtiğimiz günlerde idrak edilen Gadir Hum bayramı adına gerçekleştirdikleri yardım ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Yardımımız geçtiğimiz gün idrak edilen Gadir Hum bayramından yapılan tasarrufla gerçekleştirilmiştir. Bayramda kullanılan birçok malzemeden kıstık, çünkü maalesef son günlerde bayramlarda çok aşırı israf kullanılmaktadır. Onlarca yemekler yapılıp dökülmektedir kesilen kurbanlıklar sadece dolduruculara koyulmaktadır. Bizler o yüzden bu yıl bayramlarımızı küçük bir şekilde yani olması gereken şekilde idrak ettik, arta kalan maddiyatla ’da gerçekten ihtiyacı olan kardeşlerimize yardımda bulunmaya çalıştık” ifadelerine yer verdi.

YILMAZ; EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Gerçekleştirilen yardımlarla ilgili emeği geçenlere teşekkür eden Defne Engelliler Derneği Başkanı Fırat Yılmaz şu açıklamalarda bulundu; Başta Türkiye Akdeniz Aleviler Birliğine çok teşekkür ederim, derneğimiz adına yardımlarda emekleri bulunan Eşkili, Yalın ve Ceben ailelerine ve birçok katkı sağlayan arkadaşlara teşekkürü borç biliriz. Bizlere 6 tekerlekli akülü sandalye ile 1 banyo ve tuvalet sandalyesi bağışladılar bizlerde ihtiyacı olan üyelerimize teslim etmek için bu yardımları aldık, Allah hayırlarınızın kabul etsin.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.