DOLAR 32,5902 0.34%
EURO 34,8037 0.15%
ALTIN 2.508,480,98
BITCOIN 21025882,15%
Hatay

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Taleplere yerinde çözüm

Taleplere yerinde çözüm

ABONE OL
3 Ağustos 2021 13:30
Taleplere yerinde çözüm
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin hemen ardından Reyhanlı’da mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorunlarını dinleyip çözümler üretiyor. Her gün 4-5 mahalleyi ziyaret eden Şanverdi, durmak nedir bilmeden çalışmalarını yürütüyor. Çalışmaların ilk günlerinde; Reyhanlı’nın Beşaslan, Kuletepe, Nergizli, Varışlı, Öz Kurtuluş, Karacanlık, Kumtepe, Suluköy, Ahmetbeyli, Paşahöyük, Uzunkavak ve Uzunköy Mahallelerini ziyaret etti. Milletvekili Şanverdi ziyaretlerinde hem mahalle muhtarlarıyla hemde hemşehrileriyle bir araya gelerek görüş, talep ve önerileri doğrultularında istişarelerde bulunuyor. 
Milletvekili Şanverdi hemşehrilerinin iletmiş olduğu sorunları ilgili bakanlıklara anında iletiyor ve yerinde çözüm üretiyor. Çiftçilerin yabancı uyruklu vatandaşların adına bulunan arazileri ecrimisil yoluyla ekerek alamadığı desteklemelerden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u arayarak konuyla ilgili Bakan Kurum’dan talepte bulundu. Bakan Kurum, Milletvekili Şanverdi’ye, yönetmenlik değişiklik çalışmalarının başlatılacağını ve değişiklik ile yaklaşık 10 bin çiftçimiz ve 100 bin dekar arazi desteklemeden faydalanabileceğini söyledi. Konuyla ilgili Şanverdi, Bakan Kurum’a hemşehrileri adına ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı’dan sonra Altınözü ve Kumlu’da da ziyaretlerine devam edeceklerini ve her zaman sahada olacaklarını ifade etti. Ayrıca Şanverdi, borcu olduğundan dolayı elektriği kesilen Yarseli Sulama Birliği’nin talebiyle ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile görüşerek yapılan çalışmalar neticesinde yeniden elektrik verileceğini ve bölge çiftçilerinin mağduriyetinin giderildiğini de ekledi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.