DOLAR 32,3437 0.27%
EURO 35,1444 0%
ALTIN 2.312,741,56
BITCOIN 22908352,70%
Hatay
10°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Taşımacıların Sorunları Masaya Yatırıldı

Taşımacıların Sorunları Masaya Yatırıldı

ABONE OL
8 Ocak 2022 10:00
Taşımacıların Sorunları Masaya Yatırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleriyle, Hatay’daki taşımacıların sorunları masaya yatırıldı.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), organize ettiği toplantıya ilişkin yaptığı açıklamasında, “Odamız; İlimizin en önemli sektörlerinden biri olan Uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılık sektörünün sorunlarını masaya yatırıldığı önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Nakliye sektöründe faaliyet gösteren Üyelerimizin yoğun katılımı ile toplantıyı gerçekleştirdik” ifadelerine yer verdi.

Hatay’daki taşımacıların sorunlarının tartışıldığı toplantıya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Haydar Ufuk Kale, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Hasan Boz,  Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Kerim Cicioğlu, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Daire Başkanı Cemalettin Doğmuş, Zafer Kögmen, Ulaştırma Haberleşme Uzmanı Murat Mustafa Süklün, Çözümleyici ile Çatı kuruluşlarında TOBB  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden TOBB Genel Sekreter  Yardımcısı Cengiz Delibaş,  TOBB Taşıma ve Lojistik  Daire Başkanı Aslı Çalık,  Uluslararası Geçiş belgesi Müdür Vekili Can Özkaymak, TIR Ata Karnesi Müdürü E. Yaşar Çakmak ile Turan Susam Uzman Yardımcısı katılım sağladıkları kaydedildi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.