DOLAR 32,4375 0.17%
EURO 35,0217 -0.19%
ALTIN 2.322,020,14
BITCOIN 22933532,35%
Hatay
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEK ÇÖZÜM ASFALTLAMAK!

TEK ÇÖZÜM ASFALTLAMAK!

ABONE OL
4 Haziran 2021 11:05
TEK ÇÖZÜM ASFALTLAMAK!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor. Nitekim haftalar önce altyapı çalışmaları tamamlanan bazı caddeler ise belediyelerin umursamazlıkları nedeniyle asfaltlanmıyor.

SARAY VE SİLAHLI KUVVETLER CADDELERİ ASFALT BEKLİYOR!

Antakya’nın en işlek caddeleri olan Saray Caddesi ve Silahlı Kuvvetler Caddesi, haftalardır asfaltlanmayı bekliyor. Altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan ve daha sonrada kazı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kapatılan caddeler, çukurdan ve tozdan geçilmiyor. Önemli işletmelerin de bulunduğu caddelerin bir an önce asfaltlanmasını isteyen esnaf, Antakya Belediyesi ekiplerini çalışmalarını yapmaya davet ediyor.

“YAMA DEĞİL TAM ASFALT İSTİYORUZ!”

Antakya’nın birçok mahalle ve sokağında yapılan altyapı çalışması sonrası hala asfaltlama çalışmaları yapılmamışken, önemli işlek caddelerde de aynı durumların yaşandığı gözlemleniyor. Bazı caddelere ise asfalt yerine yama atılması ise tepkilerin odağında yer alıyor. Saray Caddesi ve Silahlı Kuvvetler Caddesi esnafı ise caddelerin bir an önce tam bir şekilde asfaltlanmasını istiyor. Haftalardır asfaltlama çalışmalarını beklediklerini söyleyen esnaf, “Haftalardır asfaltlama çalışması bekliyoruz. Yetkililere sesimizi duyurmaya çalıştık ama olmadı! Bir an önce bu caddelerimiz asfaltlanmalıdır. Ve ayrıca bazı noktalara yama asfalt yapıldığını gördük. Bu caddelere yama asfalt yapılması çileden başka bir şey olmaz. Bizler yama değil tam bir asfaltlama bekliyoruz” diye konuştular. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.