DOLAR 32,6607 0.43%
EURO 34,7793 0%
ALTIN 2.506,360,91
BITCOIN 2002077-0,73%
Hatay
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Teknoloji Çağının Kalbi Robot Adam’da Atıyor

Teknoloji Çağının Kalbi Robot Adam’da Atıyor

ABONE OL
2 Haziran 2022 11:31
Teknoloji Çağının Kalbi Robot Adam’da Atıyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de tek format olan Robot Adam Teknoloji Merkezi ve Kişisel Gelişim Kursu yoğun katılımla gerçekleştirilen görkemli bir törenle hizmete girdi.

İçerik olarak Türkiye’deki ilk ve tek formatın sahibi olan Robot Adam Teknoloji Merkezi ve Kişisel Gelişim Kursu açılışına Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Öztürk, Mustafa Karasu, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Kocaoğlan, Baro Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, STK Temsilcileri ile çok sayıda davetli ve vatandaş katılım gösterdi.

ÜST DÜZEY TEKNOLOJİNİN YENİ ADRESİ “ROBOT ADAM”

İşletmeciliğini Bülent Küçükkaya, Sezen Küçükkaya Gülüm, Emre Cemali, Hakan Uğur Kanmaz Yaptığı törende açılış Konuşmasını Yapan Ortaklardan Emre Cemali: “Yazılım, Robotik Kodlama, Yapay Zeka, Drone, Arttırılmış Gerçeklik, Hologram, E-Ticaret, Elektronik Devre, 3D Tasarım Eğitimlerinin bir arada bulunduğu Hatay’ımıza Teknoloji anlamında yeni bir vizyon katacak Robot Adam Teknoloji Merkezi güçlü kadrosu ve teknolojik altyapısıyla hemşerilerimizin hizmetinde olacak.

Anaokulu seviyesinden yetişkinlere kadar eğitim içeriği sunan Robot Adam Teknoloji Merkezi farklı müfredatı ve üst düzey teknolojik eğitim materyalleri ile sizleri bekliyor.” dedi.

ÇAĞI YAKALAYAN BİR NESİL GELİYOR

Cemali: “Her şey çok hızlı gelişiyor, dünya bambaşka bir yere gidiyor. Robotiğin ön plana çıktığı, nano teknolojinin ön plana çıktığı, insan beyninin modellendiği bir dünya oluşuyor. Teknoloji dünyayı bambaşka bir yer yapıyor ve çok hızlı ilerliyor. Eğer bunu kaçırırsak geleceği kaçırmış olacağız. Bu nedenle çocuklarımızı geleceğe hazırlamamız gerekiyor. Geleceğin, hatta bugünün dünyasında sınırlarla düşünmeyen, sınırları aşmak için çalışan, yenilik yapan, ters açıdan bakabilen, tersinden görebilen insanlara ihtiyaç var. Bunun için var gücümüzle geleceğimi< olan çocuklarımızı yetiştiriyoruz’’ diye konuştu.

ÖĞRENCİLER GELECEĞİMİZE IŞIK TUTACAK

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök: “Teknoloji çağında yaşadığımız günümüzde bu tür kurslar oldukça büyük önem taşımaktadır. Robot Adam Kişisel Gelişim Kursunun öğrencileri geleceğimize ışık tutacaktır. Kursun hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

GELECEĞE YÖN VEREN TEKNOLOJİDİR

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan; “Gelecek bin yılı hedefliyorsanız, o zaman dünyanın nereden gelip nereye gittiğini, buna yön verenin teknoloji olduğunu, onu icat edenin de insan aklı olduğunu bilmeniz gerekiyor, bunu yakalayanlar güçlü bir devlet oluyor, ıskalayanlar ise tarihte kayboluyor. Bilimsel akılla yetişmiş, teknoloji üreten medeniyetler işte böyle inşa ediliyor.’’ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmalar ardından Robot Adam Kişisel Gelişim Kursunun açılış kurdelesi törene katılan protokol üyeleri tarafından kesildi. Ardından davetliler Teknoloji Merkezinin bölümlerini gezip, işletme sahibine ve çalışanlara başarılar dilediler.

Robot Adam Teknoloji Merkezi, Namık Kemal 2 Cd. No:5/A Mozaik Koleji Yanı İle odabaşı mahallesi Defne Hastanesi ilerisinde hizmet verecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.