DOLAR 32,5576 0.04%
EURO 35,0207 0.44%
ALTIN 2.424,390,07
BITCOIN 2090227-4,12%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Teknolojik Dünyam Projesi İlgi Görüyor

Teknolojik Dünyam Projesi İlgi Görüyor

ABONE OL
13 Kasım 2021 15:45
Teknolojik Dünyam Projesi İlgi Görüyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Samandağ ilçesi Mızraklı Atatürk Ortaokulu ve İsmail ve Mehmet Selim Kara Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen “Teknolojik Dünyam eTwinning Projesi”, ilgi görüyor. Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle, 1’i uluslararası, 5’i ulusal olmak üzere toplamda 6 ortakla yürütülen proje, geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

AZERBAYCAN’DAN PROJEYE ORTAK OKUL

Karaman Mümine Hatun Ortaokulu ve Samandağ Bedi Sabuncu Ortaokulunun yanı sıra Azerbaycan’dan Ağstafa Rayan Yusif İsmayilov adına Umumi Orta Mekteb’inin de ortaklığını yürüttüğü proje, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak gerçekleştiriliyor.  

“AMACIMIZ ÇOCUKLARIN TEKNOLOJİDEN EN VERİMLİ ŞEKİLDE YARARLANMASI”

Proje koordinatörü Mercan Neslioğlu, projedeki amaçlarının çocukların teknolojiyi en verimli şekilde kullanmaları olduğunu söyledi. Proje kapsamında hedeflerinin olduğunu da vurgulayan Neslioğlu, “Birincil amacımız çocuklarımızın teknolojiyi en verimli şekilde kullanmalarını sağlayarak eğitim ve öğretimi daha eğlenceli hale getirmektir. Bununla birlikte hedeflerimiz de öğrencilerimize 21. Yüzyıl becerileri kazandırmak, yaratıcı ve somut projeler ortaya çıkarmalarını sağlamak ve multidisipliner eğitimle çocuklarımızı ezberden uzaklaştırıp araştırma ve sorgulamaya yönlendirmektir” diye konuştu.

“29 EKİM’DE ONLİNE TÖREN GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Proje kapsamında 29 Ekim’de online tören programı gerçekleştirildiğini ifade eden Neslioğlu, “Eğitim-Öğretim dönemi boyunca sürecek olan projemizin ilk tanıtım etkinliğini, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında online tören olarak gerçekleştirdik. Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Menderes Tunç katılımıyla gerçekleştirilen online tören, projemizin tanıtımına ve yaygınlaşmasına katkıda bulunmuştur. Emeği geçen ve bizleri destekleyen herkese teşekkür ederiz” ifadelerinde bulundu. Kenan CENGİZ

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.