DOLAR 32,5204 0.21%
EURO 34,8763 0.32%
ALTIN 2.477,490,64
BITCOIN 2002196-3,38%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Teksöz: Ara transferleri ihtiyacımıza göre kullanalım

Teksöz: Ara transferleri ihtiyacımıza göre kullanalım

ABONE OL
2 Aralık 2021 09:56
Teksöz: Ara transferleri ihtiyacımıza göre kullanalım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Teksöz, “Ara transferleri ihtiyacımıza göre kullanalım” uyarısında bulundu.

Başkan Teksöz yaptığı açıklamada, “Öncelikle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ a teşekkür ediyorum. Ne kadar hayal etsek azdı, Atakaş Hatayspor’umuzun buralara gelmesinde en büyük etken başkanımızdır.

Gerek futbolcu transferleri gerekse maddi imkanların bulunmasını kendisi sağlamış ve bu günleri görmemize neden olmuştur. Bir takım her hafta kazanacak diye birşey de yoktur. Milyarlık takımların durumunu hep birlikte izliyoruz.

Biraz da futbolcu kardeşlerimize ve teknik heyete öz eleştiride yapmanın doğru olacağı kanaatindeyim.  Antalya maçında her ne kadar galip geldiysek te iyi değildik.

Geldik Sivas maçına sezonun en kötü futbolunu oynadık. Tabiki normal mi bence normal. Fakat beklentimizin büyük olmasının nedeni her hafta bizleri hep mutlu ettiniz. Şimdi sizlerden ricamız lütfen dikkat edelim ara transferler ihtiyacımıza göre kullanalım ve daha çok çalışıp eski azmi tekrar yakalayalım. Bütün futbolcu kardeşlerim çocuklar hepinizi çok seviyoruz. Mutlulukları yaşatmaya ve yaşamaya aynen devam diyorum “ açıklamasında bulundu. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.