DOLAR 32,5859 0.04%
EURO 34,9093 0.02%
ALTIN 2.430,950,05
BITCOIN 2162941-0,44%
Hatay
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Temel Eğitim Kurumlarında Çevre Bilinci Semineri

Temel Eğitim Kurumlarında Çevre Bilinci Semineri

ABONE OL
4 Mart 2022 11:45
Temel Eğitim Kurumlarında Çevre Bilinci Semineri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dörtyol’da ilk ve ortaöğretim alanında faaliyet gösteren Temel Eğitim Kurumlarında doğaya ve çevreye olan bilincin geliştirilmesi amacıyla Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformunun da katılımıyla bir seminer verildi.

Temel Eğitim Kurumlarında gerçekleşen seminere Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformunun bileşenleri ile platform sözcüsü Bahadır Amaç ve Dörtyol Gazeteciler Cemiyetinin üyeleri iştirak etti.

Temel Eğitim Kurumları öğrencisi Zeynep Erva Çoşkun seminer öncesi konuşma yaparak, İlk kurşun kültür ve sanat festivalinde standları gezerken Bahadır Amaç ile karşılaştığını ve Amanos dağlarında alçı ve grafit ocağı yapılmak istendiğini ondan öğrendiğini ve buna karşı çıkmak adına okulunda bir etkinlik yapmayı arzuladığını belirtti. Bu arzusunu bu gün gerçekleştirmiş olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Çevrenin korunması için herkese sorumluluk düştüğünü söyledi. Dörtyol Doğa ve Çevre Koruma Platformunun bileşenleri ile platform sözcüsü Bahadır Amaç Temel Eğitim kurumlarındaki sınıfları gezerek öğrencilere bilgilendirme yaptı. Program çekilen hatıra fotoğrafları ile tamamlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.