DOLAR 32,5060 0.16%
EURO 34,7761 0.13%
ALTIN 2.489,811,13
BITCOIN 20701334,62%
Hatay
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
TEMİZYÜREK TGK YÖNETİMİNDE

TEMİZYÜREK TGK YÖNETİMİNDE

ABONE OL
3 Temmuz 2021 11:31
TEMİZYÜREK TGK YÖNETİMİNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, dün Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 3’üncü Olağan Genel Kurulu sonrasında yeniden güven tazeleyerek seçilen TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı’nın yönetim kurulu listesine girdi.

HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, dün Ankara’da tek liste ile gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 3’üncü Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçilen Nuri Kolaylı’nın listesine girerek Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni Ankara’da da temsil edecek.

Ankara’da gerçekleştirilen TGK Olağan Genel Kurulu’nda divan başkanlığına Nazmi Bilgin, başkan yardımcılığı görevine Mevlüt Yeni, yazmanlığa ise Sinan Tunç seçildi. Genel kurulda TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı delegelere yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Genel kurulda gazetecilerin yaşadığı sorunları dile getiren TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı, pandemi sürecinde de hayatını kaybeden gazetecileri anarak basın camiasına ve hayatını kaybeden gazetecilerin ailelerine de başsağlığı dileğinde bulundu. Yapılan konuşmaların ardından 2017-2021 dönemi Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporları ile bilanço, gelir gider tablosu ile tahmini bütçe okunup ayrı ayrı oylanarak oybirliği ile kabul edildi.

HGC BAŞKANI TEMİZYÜREK, 18 KİŞİLİK YÖNETİM KURULUNDA

Tek liste ve açık oylama ile yapılan seçimlerin ardından delegelerin tamamının oyunu alan Nuri Kolaylı TGK Genel Başkanlığı’na seçilirken, 18 kişilik yönetim kurulu listesine HGC Başkanı Abdullah Temizyürek de seçildi. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rızkullah Terbiyeli ise Basın Etik Kurulu’na seçildi.

DAHA GÜÇLÜ BİR TEMSİL GÜCÜYLE SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ

TGK Yönetim Kurulu listesine girerek sosyal medya resmi hesabından kısa bir açıklama yapan HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Bugün Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Kurulu’nda Hatay Gazeteciler Cemiyeti adına TGK Yönetim Kurulu’na seçilerek meslektaşlarımız adına yeni bir sorumluluk üstlendim. Daha güçlü bir temsil gücüyle tüm sorunları birlikte aşacağımıza inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.