DOLAR 32,5342 -0.03%
EURO 35,0119 0.47%
ALTIN 2.431,130,34
BITCOIN 2064161-4,46%
Hatay
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
“Topraklarımızı Satanlardan Hesap Soracağız!”

“Topraklarımızı Satanlardan Hesap Soracağız!”

ABONE OL
20 Temmuz 2022 13:58
“Topraklarımızı Satanlardan Hesap Soracağız!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye topraklarının para için parsel parsel satıldığını belirten CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, “Hatay’ın da Antalya’dan bir farkı yok, bu peşkeş çekme düzenine son vereceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, 119 farklı ülkeden insanların Antalya’da taşınmaz sahibi olduğunu vurgulayarak Türkiye’nin yavaş yavaş yabancıların eline geçtiğini söyledi.

Başkan Parlar iktidarin, ülkeyi ekonomik krizin içine günbegün sürüklerken bu çıkmazın içinden çıkabilmek için de toprakları yabancılara parsel parsel satmaya başladığını ifade ederek “Biz her zaman uyardık, gerekli tedbirleri aldık ama yine de devam ettiler. CHP Antalya Milletvekilimiz gerçekleri ortaya çıkardı. Sadece Antalya’da Endonezya’dan, Arjantin’den, Etiyopya’dan, Afganistan’dan, neredeyse tüm AB ülkelerinden ve hatta iç savaşın devam ettiği Yemen dahil 119 farklı ülkeden kişinin Antalya’da taşınmaz sahibi olduğunu söyledi. Bu sadece Antalya için değil ki. 80 ilde Hatay’da da aynı durum geçerli” şeklinde konuştu.

Nüfus bozukluğu yaşandığını savunan CHP Hatay İl başkanı Hasan Ramiz Parlar “Her geçen gün topraklarımız yabancılara üç kuruşa parselleniyor. Halkın cebine giren bir şey de yok. Zengin olan sadece iktidar, halk yine perişan! Hem cebinden parası gidiyor, hem de toprakları. Fakat ne olursa olsun biz bu kıyıma dur diyeceğiz. İktidar olduğumuz ilk an topraklarımızı satanlara hesap soracağız” diye konuştu.

Haber Bülteni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.