DOLAR 32,3162 0.2%
EURO 35,1419 0.02%
ALTIN 2.288,300,49
BITCOIN 22900762,40%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Torpido’nun Yanındayım

Torpido’nun Yanındayım

ABONE OL
15 Aralık 2021 13:22
Torpido’nun Yanındayım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın yetiştirdiği nadide iş insanlarından olan, Al Madina Restaurant sahibi İsmail Özdemir, 03-05 Aralıkta İstanbul’da yapılan 13 yas Türkiye şampiyonasında rekorlar kıran Torpido lakaplı Ömer Şaydak’ın başarısına kayıtsız kalmadı.

İş adamı İsmail Özdemir, Ömer’in başarısıyla gurur duyduklarını dile getirdi ve desteğini sürdüreceklerini söyledi.

Özdemir, Hatay’da yüzme sporunda elde ettiği başarılarının ardından Fenerbahçe’ye transfer olan ve transferin ardından çıktığı ilk Türkiye şampiyonasında, 4 Altın madalya ve 4 Türkiye rekoru kıran Ömer’in nice başarılara imza atacağından şüphesi olmadığını söyledi. İstanbul’da, Kâtip Mustafa Çelebi Mahallesi, İstiklal Caddesi, No: 39 Taksim, Beyoğlu adresinde işlettikleri Al Madina Restaurant ile dünyanın tüm insanlarına hizmet verdiklerini ve Hatay’ın meşhur lezzetlerini tanıttıklarını söyleyen Özdemir, “Biz, memleketimiz Hatay’ın tüm değerleri ile gurur duyuyoruz, övünüyoruz. Her ortamda da bunu dile getiriyoruz. Yakın zamanda İstanbul’da düzenlenen şampiyonada rekorlar kıran Hataylı hemşerimizin bu başarısı bizi gururlandırdı. Herkes gibi bizde bu başarıya kayıtsız kalamazdık, bu başarı sadece Ömer’in veya onun takımının değil. Bu başarı, Hatay’ın ve tüm Hataylıların başarısıdır, herkesin bu başarı ile gurur duyması gerekiyor. Ben, Ömer’in nice başarılara imza atacağına inanıyorum. Allah yolunu açık etsin.” ifadelerine yer verdi. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.