DOLAR 32,5933 0.35%
EURO 34,8556 0.33%
ALTIN 2.495,040,44
BITCOIN 21272335,36%
Hatay
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Tuğçe Kandemir’den muhteşem konser

Tuğçe Kandemir’den muhteşem konser

ABONE OL
3 Ağustos 2021 13:26
Tuğçe Kandemir’den muhteşem konser
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Pop Müziğinin son dönemde en çok dinlenen isimlerinin başında gelen Tuğçe Kandemir Hataylılara şarkıları ile unutulmaz bir gece yaşattı

Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve Nişanlısı Buse Çakır kusursuz organizasyonu ile Sümerler Amfi’de Hataylılarla buluşan Tuğçe Kandemir vermiş olduğu konserle hayranlarını coşturdu.

KANDEMİR, ŞARKILARIYLA MEST ETTİ

Yeni albümündeki şarkıları ve başka sanatçıların şarkılarını da seslendiren Kandemir, kendisini dinlemeye gelen vatandaşlardan tam not aldı. Tuğçe Kandemir, en büyük alkışı ise ‘Bu Benim Öyküm ve “Ah Ellerim Kırılaydı’, “Kurban olduğum”, “Gülü soldurmam” şarkılarını söylediği anda aldı.

TUĞÇE KANDEMİR’E HATAYPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Konser esnasında Asi 1967 Derneği Başkanı Serdar Kahraman tarafından Tuğçe Kandemir’e takdim edilen Hatayspor forması, atkısı ve çiçek sanatçı tarafından büyük mutluluk ile karşılanırken Künefeci Cihan Usta tarafından hazırlanan üzerinde Tuğçe Kandemir yazılı künefe de büyük beğeni topladı.

EFE VE ÇAKIR: “YAKIN ZAMANDA YİNE MUHTEŞEM İSİMLER İLE SANATSEVERLERİN KARŞISINDA OLACAĞIZ”

Muhteşem bir konser organizasyonuna imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve Buse Çakır, Konserde sergilediği performans ile gönüller fetheden sevilen sanatçı Tuğçe Kandemir’e yürekten teşekkür ettiklerini söyleyerek konsere yoğun ilgi gösteren tüm sanatseverlere şükranlarını sundular. Yakın zamanda yine muhteşem isimler ile sanatseverlerin karşısında olacaklarını belirten Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve Buse Çakır yeni konserlerin duyurularını kısa bir zaman içerisinde yapacaklarını söylediler. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.