DOLAR 32,3841 0.18%
EURO 34,9961 -0.26%
ALTIN 2.324,430,23
BITCOIN 2265534-0,83%
Hatay
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“TÜM HEMŞERİLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

“TÜM HEMŞERİLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM”

ABONE OL
29 Nisan 2022 15:24
“TÜM HEMŞERİLERİMİZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL


CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı,
Başkan Kutlu mesajında, “Bayramlar kırgınlıkların unutulduğu, dostlukların güçlendiği, mutlulukların paylaşıldığı, herkesi ortak duygularda buluşturan ve kenetlenmesini sağlayan birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmayı ve dayanışmayı artıran kutsal günlerdir. Mutluluklar çoğalır ve çoğaldıkça bayram olur. Nefretin yerini sevgiye bıraktığı, dargınların barıştığı, acı ve kederin paylaşıldığı bayramların özünde, dayanışma, hoşgörü, barış ve mutluluk vardır. Bu duyguları yoğun olarak yaşadığımız Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.
Bayramı’nın enflasyon karşısında maaşları eriyen, alım gücü kalmayan, evine gramla et alabilen, bayram şekeri bile alamayan, yokluk ve yoksulluk içerisinde hayatını idame etmeye çalışan milyonlarca vatandaşımıza umut olmasını, aydınlık günlerimizin müjdecisi olmasını temenni ediyorum.
Bölgemizde ve ülkemizde yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların son bulduğu, demokrasiyi, adaleti ve barışı büyüten bir ülke ve dünya özlemimizi bir kez daha yineliyorum. Bayramın, tasada ve kıvançta ortak olan, her derdi beraberce paylaşmayı ve aşmayı bilen ulusumuza huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Ramazan Bayramının bütün sıkıntılara rağmen umut getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimizin ve ulusumuzun Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.”dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.