DOLAR 32,3306 0.24%
EURO 35,1029 -0.08%
ALTIN 2.295,780,82
BITCOIN 22767490,66%
Hatay
13°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TURİZMDE ALTIN ADRES!

TURİZMDE ALTIN ADRES!

ABONE OL
3 Ağustos 2021 13:23
TURİZMDE ALTIN ADRES!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın son yıllarda adından sıkça söz ettiren ilçesi olan Altınözü, kentte binlerce misafirini ağırlıyor. Kent merkezinde bulunan Altınözü Cam Teras, Ters Altın Konak, Asma Köprü, Zipline, Dev Salıncak, Foto Treni, Millet Bahçesi, Park Oyun Alanlarıyla her geçen gün biraz daha dikkatleri üzerine çeken Altınözü, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası oluyor.

ZİPLİNE VE DEV SALINCAK’A İLGİ BÜYÜK

Kente yakın zamanda kurulan fakat kısa sürede de kentin simgeleri haline gelen Zipline ve Dev Salıncak, kente gelen misafirler tarafından büyük ilgi görüyor. En çok tercih edilenler arasından yer alan Zipline ve Dev Salıncak, vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatıyor.

ALTINÖZÜ ANTİKA VE İKİNCİ EL PAZARI DA İLGİ ÇEKİYOR

Diğer yandan her ayın ilk Pazar gününde kurulan “Altınözü Antika ve ikinci el pazarı” vatandaşların ilgi gösterdiği bir başka adres oluyor. Nostaji ve antika meraklıların her ay başında uğradığı pazar, yoğun kalabalığa sahne oluyor.

VALİ DOĞAN’DAN ALTINÖZÜ GEZİSİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan da hafta sonunu Altınözü’nde geçirerek, güzel anın tadını çıkardı. Eşi Gülden Gülizar Doğan ile birlikte Zipline ve Dev Salıncak’a binen Vali Doğan daha sonra diğer alanları gezdi. “Altınözü Antika ve ikinci el pazarı”nı da gezen Vali Doğan, ürünleri inceleyerek pazara tam not verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.