DOLAR 32,5906 0.35%
EURO 34,8298 0.26%
ALTIN 2.496,390,49
BITCOIN 21047925,30%
Hatay
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Türk Basınının En Büyük Destekçisi BİK’tir

Türk Basınının En Büyük Destekçisi BİK’tir

ABONE OL
22 Eylül 2022 09:59
Türk Basınının En Büyük Destekçisi BİK’tir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basın İlan Kurumu resmi ilan ve reklam alma hakkı bulunan 6 ilden gelen gazetelerin sahipleri ve temsilcilerinin katılımıyla Diyarbakır’da bölge toplantısı düzenledi. Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, “Türkiye’de hala güçlü bir basından bahsedilebiliyorsa, bunda Basın İlan Kurumu’nun payı büyüktür” dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Onat, toplantıda yaptığı konuşmada, ülke genelinde şimdiye kadar 45 ilden gelenlerle bölge toplantıları gerçekleştirildiğini, bu toplantılarda basının gelişimi, mevzuat düzenlemeleri, dijital dönüşüm süreçleri, kurumsal iş birliklerinin güçlendirilmesi konularının ele alındığını ifade etti.

Yerel basın temsilcileriyle bir araya gelmenin önemine değinen Genel Müdür Yardımcısı Onat, “Türk basının 61 yıldır en büyük destekçisi Basın İlan Kurumu’dur. Özellikle yerel basınının hayatiyetini sürdürebilmesinde Kurumumuzun önemini daha iyi anlıyoruz. Sanıyorum taşra teşkilatlarıyla bu kadar iç içe çok az kamu kurumu vardır. Hem şubelerimiz hem Genel Müdürlüğümüz marifetiyle sizlerle güçlü bir bağ kurduğumuzu, yine sizlerin ifadeleriyle biliyoruz. Yıl içinde sürekli buluşmalar tertip ediyor, uzak yakın demeden sizleri dinlemeye, yeniliklerimizi duyurmaya geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Onat’ın konuşmasının ardından gazete sahipleri ve temsilcileri görüşlerini ifade etti, gelen sorular birim müdürlerince cevaplandırıldı.

Toplantı, gazete sahipleri ve temsilcilerinin onuruna verilen öğle yemeğinin ardından gerçekleştirilen sohbet bölümü ile sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.