DOLAR 32,5010 0.27%
EURO 34,6068 0.31%
ALTIN 2.477,16-0,23
BITCOIN 2033045-5,25%
Hatay
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Kadını ve Gençleri Her Zaman Yücelecek

Türk Kadını ve Gençleri Her Zaman Yücelecek

ABONE OL
7 Aralık 2022 13:07
Türk Kadını ve Gençleri Her Zaman Yücelecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

5 Aralık Dünya Kadın Hakları günü dolasıyla Türk Kadınlar Birliği Antakya Şubesi’nce yemek düzenlendi.

Sam Franss Otelde gerçekleşen ve ilgi gören yemekte konuşma yapan Türk Kadınlar Birliği Antakya Şube Bakanı Nesime Yüksel Melek, Bugün, Türk Kadını için çok önemli bir gün olduğunu söyledi.

Melek, “Bugün, Türk Kadınına, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından, 1934 yılında seçme ve seçilme hakkının verildiği gündür. Türk Kadını için çok önemli bir gündür. Maalesef, bugünlerde çok iyi bir gün olarak kutlayamıyoruz” dedi.

Türk Kadının güçlenebilmesi için eğitimin, önce anne ve babadan başlaması gerektiğinin altını çizen Başkan Melek, “Anne ve baba, gençlere ve çocuklara iyi bir eğitim, iyi bir terbiye verdiği zaman, Türk Kadını ve gençleri her zaman yücelecektir. Ülkemizi ve memleketimizi, çağdaş medeniyetler seviyesine getirecektir. Bugünü, siz değerli insanlarla, Türk Kadınlarıyla paylaştığımız için mutluyuz” diyerek, gelen herkese teşekkürlerini iletti.

Yemekte Türk Kadınlar Birliği Başkanı Nesime Yüksel Melek ve üyeleri çeşitli şarkılar söyleyerek, Türk Bayrakları eşliğinde bu önemli günü kutladı.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.