DOLAR 32,4701 -0.06%
EURO 34,7185 -0.74%
ALTIN 2.433,68-0,09
BITCOIN %
Hatay
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Sanat Müziği Konseri İlgi Gördü

Türk Sanat Müziği Konseri İlgi Gördü

ABONE OL
1 Ağustos 2022 14:16
Türk Sanat Müziği Konseri İlgi Gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay İl Kültür Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu, Hatay’ın Samandağ ilçesinde dillere destan bir konser verdi.

Samandağ Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konseri, koronun geçmiş dönem şefi Alaatdin Bahar, Zorkun Medya Sahibi Hüseyin Zorkun, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Samandağ halkının yanı sıra yurt içinden ve yurt dışından gelen çok sayıda sanat sever ilgi ile izledi ve dinledi.

Üstat Yasin Bal’ın sunumu ile Şef Nazife Tatlı Domnik’in idaresinde halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen konserde koro elemanları eskimeyen ve dillerden düşmeyen şarkıları seslendirdiler.

Koro Şefi Nazife Tatlı Domnik’in yanı sıra diğer solistlerde sevilen şarkılara hayat verdiler… Konuklarında eşlik ettiği şarkılar ile sazlı sözlü harika bir konsere daha imza atıldı.

Şef Nazife Tatlı Domnik, çiçeği burnunda bir Şef olarak ikinci konserini Samandağ’da verdiğini ifade ederek, “Dillerden düşmeyen şarkılarımızdan derlediğimiz konserimiz ile sizleri eğlendirmeye çalıştık, umarım sizleri mutlu etmeyi başardık. Ayağınıza, yüreğinize sağlık, konserimize şeref verdiniz” dedi.

Şef Domnik, konserde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti. Yaklaşık 2 saat süren konser sonrasında Şef Nazife Tatlı Domnik çiçek yağmuruna tutuldu ve koro ayakta alkışlandı.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.