DOLAR 32,5935 0.1%
EURO 35,0207 0.42%
ALTIN 2.419,42-0,14
BITCOIN 2098231-3,22%
Hatay
20°

KAPALI

12:38

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Axe
Axe
Türk Yıldızları Programa Dâhil Edilsin

Türk Yıldızları Programa Dâhil Edilsin

ABONE OL
19 Temmuz 2022 11:43
Türk Yıldızları Programa Dâhil Edilsin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye akrobatik hareketleri ile sevilen hava gösteri grubu olan Türk Yıldızları’nın Antakya’ya gelmesi isteniyor.

Yıllar önce Hatay’a gelen ve Antakyalıların hafızasında büyük iz bırakan Türk Yıldızları, İSTE 7. Teknoversite günleri kapsamında İskenderun’a geldi. Türk Yıldızları gösterisine gidemeyen Antakyalılar ise Hatay’ın kurtuluş gününde getirilmeleri için yetkililerden yardım istedi.

İSKENDERUN’DA GÖSTERİ YAPILDI, ANTAKYALILAR GİDEMEDİ

Geçen sene nisan ayında gelerek gösteri yapan Türk Yıldızları, bu sene de yine İskenderun İlçesinde, İSTE İskenderun Teknik Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin etkinlikleri çerçevesinde kent semalarında gösteri uçuşu yaptı.

Büyük beğeniyle izlenen gösteri sonrası, Antakyalılar da Türk Yıldızları’nın tekrar Hatay’a gelmesini istedi.

HATAY’IN KURTULUŞ PROGRAMINA DAHİL EDİLSİN!

7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği Türk Yıldızları’nın, 23 Temmuz Hatay’ın Kurtuluşunda, Antakya’da yeniden gösteri yapması isteniyor. Türk Yıldızları’nın gösteri programına Hatay’ın da dahil edilmesi ve 23 Temmuz’da Antakya semalarının renklenmesi isteniyor.

Yıllarca öncesinde Antakya semalarında akrobasi hareketleri yapan ve birbirinden heyecanlı hareketlere imza atan Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları’nın gerçekleştirdiği etkinlikler hafızalarda ilk günkü gibi kalırken, vatandaşlar aynı milli duyguyu yeniden yaşamak istiyor.

HAVA GÖSTERİSİNİN DÜZENLENMESİ İSTENDİ

Antakya’nın seyir alanlarından olan Antakya İzmir Caddesinde de düzenlenebileceğini ifade eden vatandaşlar, bu konuda Hatay Valiliği ile Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin devreye girerek Antakya’yı tekrar Türk Yıldızlarıyla buluşturmasını isteniliyor.

Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.