DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.491,590,30
BITCOIN 20728290,40%
Hatay
13°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Türkiye Gördü, VAR Görmedi!

Türkiye Gördü, VAR Görmedi!

ABONE OL
21 Aralık 2021 14:15
Türkiye Gördü, VAR Görmedi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 17. Haftasında, Lider Trabzonspor’a konuk olan Hatayspor’da, skordan çok hakem olayları konuşulmaya devam ediyor. İlk yarıya kötü başlayan, nitekim ikinci yarıda da maçı çevirmek için uğraşan Hatayspor, bu seferde hakem Yaşar Kemal Uğurlu’ya takıldı.

HERKES GÖRDÜ, HAKEM GÖRMEDİ

Mame Diouf’un bir pozisyonunda Denswil’in topa elle müdahalede bulunmasını tüm futbolseverler görürken hakem Uğurlu ise pozisyonu göremedi. Yoğun itirazlara rağmen VAR’a da gitmeyen hakem Uğurlu, skandal bir karara imza atarak maçın önüne geçti.

EDGER’İN POZİYONUNA DA PENALTI VERİLEBİLİRDİ

Süper Lig’de bazı maçlarda o kadar basit penaltılar verildiği göz önünde bulundurulduğunda maçta yine Mame Diouf’un olduğu pozisyonda, Edger, Mame Diouf’a müdahalede bulundu. Edger kasıtlı olarak yapmasa da Diouf’un oyun dengesini bozmasına rağmen hakem burada da penaltıyı es geçti.

İki pozisyonu devam ettirip VAR’a gitmeyen Yaşar Kemal Uğurluya bordo beyazlı taraftarlar kadar taraflı-tarafsız sporseverlerde “VAR takımlara göre mi devre ye giriyor? Böyle bir şey olamaz” diyerek tepki gösterdiler. Cuma ZEYBEK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.