DOLAR 32,3371 0.21%
EURO 35,0818 -0.19%
ALTIN 2.307,901,35
BITCOIN 22855212,78%
Hatay
12°

KAPALI

05:03

İMSAK'A KALAN SÜRE

TÜRKİYE YÜZYILI!

ABONE OL
5 Ekim 2022 12:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başlıktan anlaşılacağı üzere, ümidimiz ve beklentimiz, hiç şüphesiz Bağımsız ve Güçlü bir Müreffeh Bir TÜRKİYE olma yolunda, asra damga vurmak…

Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesinde, hedefler çok yüksek, çok anlamlı ve hakikaten içerik ve zengin vizyona sahipler..

#2023, #2053, #2071 göğsümüzü kabartan, milli ve ancak birlik beraberlik ruhu içerisinde, akılla, istişare ile, ehil liyakatli kadrolarla, mefkuresi, misyonu samimi olanlarla gerçekleştirilebilecek menzillerdir..

#2023 hedefine az kaldı. Herkes, iktidarı ile muhalefeti ile heyecanla, bir kazaya bir anormal duruma duçar olmadan, milletin iradesine dayanarak varmayı düşündüğü bir kritik yıl..

Maalesef yitirdiğimiz, içerisini tam anlamıyla dolduramadığımız koca geçen bir yüzyıl..

Milletin inancıyla, kılığı, kıyafeti ile uğraşmaktan, yıkıcı menfi bir muhalefet anlayışından kaynaklı, üretime, yatırıma, büyümeye, istihdama, geleceğimizi inşa etmeye fırsat verilmeden heder edilen koca bir asır..

Başbakanların, bakanların, yiğit vatan evlatlarının kısır kavgalar, anlamsız didişmeler, düzen politikaları uğruna katledildiği bir yüzyıl..

Son 20 yılda heder edilen, enerjisi tüketilen, hak etmediği muamelelere, yönetimlere mahkum bırakılan bu aziz milletin, temel hak ve özgürlüklerden tutunda, her konuda içten ve dıştan tüm engellemelere rağmen, yeniden ayağa kalkmaya çalıştığı bir mücadele süreci..

Peki, yetti mi? Hayır maalesef yetmedi! Yapacak daha çok iş var.. Müspet ve halkın lehine yapılacak, hizmet edilecek epey yolumuz, hayallerimiz, projelerimiz var..

Artık önümüzde, bu geçen Yüzyıl içerisindeki kaybı telafi edecek ve millete yaslanarak, sandıklardan milletin feraset ve basireti ile tecelli edecek bir seçim dönemi, asrın yılı var.. Yine Millet ve Milletin Adamı ve adamlarının kazanacağı ve kazanması gereken bir kritik yıl..

Sonrasında tabi ki hiç şüphesiz İstanbul’un Fethini sembolize eden 2053, akabinde 2071 Büyük Cihan Devleti olma yolundaki hedefler..

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la hakikaten bir ayağa kalkma, kendimize gelme, özümüze dönme, ceddimize yakışır bir millet olmanın emarelerini gördük ve görmeye de devam ediyoruz.  

Hatırlanacağı üzere Merhum Turgut Özal bir zamanlar “21. Asır Türk Asrı olacak” demişti. Birileri bunu hayal ve gerçekleşmesi mümkün değil diyordu. Ama an itibariyle asker savunmanın zirve yaptığı, iha, siha, tank, helikopter, uçak, silah imali vb.. ile, teröre, terör destekçilerine, dünyaya biz Büyük bir Devletiz, Biz Büyük Türkiye’yiz diyerek varlığımızı hissettirdik.

İslam ahlakıyla ahlaklanmış, milli şuurla derinleşmiş, her bakımdan sağlam, gaye ve dava sahibi çelik iradeli nesillerin yetiştirilmesiyle, şüphesiz 21.Yüzyıl Türk Yüzyılı olacaktır biiznillah..

İnancımız gereği “İnanıyorsanız üstünsünüz, zafer mutlaka inananlarındır” düsturunu unutmadan, hep birlikte “Büyük ve Müreffeh Tam Bağımsız Türkiye” hayalini mutlaka ama mutlaka gerçekleştireceğiz.  Hürmetle   

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.