DOLAR 32,5728 0.16%
EURO 34,9266 0.7%
ALTIN 2.438,270,24
BITCOIN 21745661,27%
Hatay
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Axe
Axe
Türkiye’yi Bu Cendereden Kurtaracağız

Türkiye’yi Bu Cendereden Kurtaracağız

ABONE OL
10 Mayıs 2022 07:09
Türkiye’yi Bu Cendereden Kurtaracağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, “Millet ittifakı olarak Türkiye’yi bu cendereden kurtaracaklarını” iddia etti.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni, Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Değirmenci ile partililerle ziyaret eden Milletvekili Serkan Topal, Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiğinin altını çizerken, “Biz Millet ittifakı olarak Türkiye’yi bu cendereden kurtaracağız” dedi.

Türkiye’nin sorunlarını çok iyi bildiklerini ve iktidarı geldiklerinin ilk gününde Türkiye’nin çehresini değiştireceklerini dile getiren Milletvekili Serkan Topal, “Biz CHP ve Millet ittifakı bileşenlerimizle iktidara hazırız. İktidarı bir iki puanla değil, en % 60’la geleceğiz ve Türkiye’nin sorunlarını çözmeye kararlıyız” ifadesinde bulundu.

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, insanların geçim derdini yaşadıklarını, gittikleri ortamlarda vatandaşların zor geçindiklerini kaydederek, “Biz CHP ve Millet ittifakı iktidarında sorunları nasıl çözeceğimizi merak edenlere söylüyorum, biz israfı kısacağız. Bu Hükümetin gereksiz israflarını kıstık mı, sorunlar kendiliğinden çözülür. Çünkü öyle bir müsriflik yapılıyor ki, iktidar sadece kendini ve çevresini düşünüyor” eleştirisinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette misafirlerini ağırlayan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek, ikinci başkan Nihat Mazmanoğlu ve yönetim kurulu, Milletvekili Topal ile CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.